LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Januar: Nekome će dan biti ljepši više nego što to sada može zamisliti, a OVAJ znak će voljenoj osobi sve oprostiti!

OVAN

Koliko se trudite, vaš partner ne obraća pažnju na vas. Vrijeme je da ga/nju papirirate svojim djelima. Dođite ranije kući danas i kuhajte za svoju bolju polovicu. Ukrasite sobu i zapalite svijeće. U zraku je ljubav. Pokažite svom partneru danas. Danas će sigurno razumjeti.

 

BIK

Dan je dovoljno dobar samo za osvajanje i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu za neku ili drugu korist, nitko od njih nije dostojan ozbiljnog angažmana! Međutim, netko od njih može se pokazati dobrim prijateljem s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Društvena energija je velika pa ćete se možda naći u susretu s ljudima zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Probajte nešto novo jer dosada se uvlači u vašu vezu. Profesionalne stvari se kreću ogromnom brzinom, a vi ste uhvaćeni u vrtlogu. Pazi; vaš partner je još uvijek na obali i čeka vas.

 

RAK

Održavajte pozitivan stav čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavite se. Sa svojim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite skromni i nježni.

 

LAV

Važno je da se danas posebno zanimate za svoje obiteljske stvari. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pažnju usmjeriti na odnose. Njegovanje vaših odnosa može u ovom trenutku pružiti neki vitalni sastojak u vašem životu.

 

DJEVICA

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i ponašanju prema njemu/njoj.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Januar: Nekome će dan biti ljepši više nego što to sada može zamisliti, a OVAJ znak će voljenoj osobi sve oprostiti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top