Ljubavna kompatibilnost STRIJELCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost STRIJELCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

18 siječnja, 2023 0 By Admin

Strijelac i Djevica

Vaša inteligencija i uspjeh privlačni su Djevicama, koje su više svjesne slike nego što to žele priznati. Ipak, vi vidite svijet sasvim drugačije od vaše Djevice. Dok gledate širu sliku, oni su usredotočeni na detalje. Dok vi cijenite šumu, oni se dive žilama na jednom listu. Ako možete naučiti cijeniti međusobnu perspektivu – koliko god to na prvu izgledalo čudno – možete biti sjajan tim i u poslu i u ljubavi. Svoju Djevicu možete inspirirati svojim optimizmom, a njezinu kritičnost možete smiriti humorom.

 

Strijelac i Vaga

Vaša grubost ponekad može pokvariti perje profinjene društvene ljupkosti vaše Vage. Isto tako, možda nećete razumjeti zašto toliko stavljaju u obzir pravila bontona. Ponekad se možete osjećati sputano kada poželite ustati i otići nešto učiniti, jer vaš partner Vaga želi sjediti i vagati sve mogućnosti. Međutim, ukupno gledajući, Strijelac i Vaga se odlično slažu. Oboje se bavite umjetnošću, kazalištem i glazbom. Osim toga, oboje imate širok društveni krug, radije se družite s ljudima koji dijele vaše ukuse i vrijednosti. Vaga ima prirodni talent da vas ljubaznošću opusti, pazeći na vaše potrebe i potrebe veze u cjelini na brižan način s puno ljubavi.

 

Strijelac i Škorpion

Škorpioni su kozmički programirani da rješavaju probleme i razotkrivaju misterije. Odmah ih privlači činjenica da ste vi, Strijelce, veliki mislilac. Oni također mogu biti inspirirani vašim filozofskim idejama. Ono što im se možda ne bi toliko svidjelo je vaš veseli optimizam. Vaša čaša je uvijek napola puna – ponekad do greške. Škorpion bi mogao smatrati ovaj pogled  naivnim. Nije da su Škorpioni pesimisti, samo ih privlači mračnija strana života. Usredotočenost na stvari koje su vam zajedničke tajna je da to funkcionira.

 

Strijelac i Strijelac

Kad se prvi put spojite s drugim Strijelcem, moglo bi vam se činiti kao ostvarenje sna. Oboje ste veseli optimisti s visokim ciljevima i neodoljivim osjećajem za avanturu, a oboje ste zabavni! Što ne treba voljeti? Pa, činjenica da nikada ne možete pronaći rutinu koja vam oboma odgovara. A tu je i činjenica da nitko od vas nije posebno nadaren kada je u pitanju stabilnost. Ipak, ono što ćete imati je snažno prijateljstvo. To će biti ljepilo koje vas i vašu ljubav Strijelca drži zajedno.

 

Strijelac i Jarac

Prvo što ćete primijetiti kod Jarca je koliko su ozbiljni i odgovorni. Već samo zbog toga možete poželjeti trčati u brda. Kad se spojite s Jarcem, njihova bi praktičnost mogla brzo ostarjeti. Možda vam se čini da vaš Jarac uvijek kiši na vašoj paradi. Tko su oni da vam kažu da je vaša fotografska ekspedicija previše nepraktična? U redu, on ili ona vjerojatno su u pravu, ali to ne znači da to želite čuti. Možda ćete uspjeti uvjeriti svog Jarca da dođe, ali ćete mu morati dopustiti da planira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac i Vodenjak

Kada se Strijelci i Vodenjaci spoje, to je gotovo savršen spoj Vatre i zraka. Vodenjaci su jedinstveni i kreativni, a s njima se uvijek osjećate kao da ste na vrhuncu. Vaš će partner svojim neobičnim prozračnim uzbuđenjem raspirivati ​​vatru vaših velikih ideja. Imate trenutnu mentalnu vezu – očekujte da dijelite intelektualni svijet ideja. Jedan od najvećih doprinosa romantičnom uspjehu između vas i Vodenjaka je činjenica da ste sjajni prijatelji. Jedina mana je to što nitko od vas nije čvrsto stajao na tlu. Sve dok jedan od vas preuzme vodstvo, ovo partnerstvo može izdržati test vremena.

 

Strijelac i Ribe

Strijelci su često zainteresirani za učenje o religiji i duhovnosti. Ribe su također duhovno sklone, ali više u praksi nego učenju. Više vole tihi mir meditacije nego čitanje knjige o budizmu. Bez obzira na vaše razlike, ovo je odnos koji će imati dubok utjecaj na vaš život. Ako obratite pozornost na potrebe svoje osjetljive Ribice, otvorit ćete vrata u svijet mašte o kojem ste samo sanjali. Zauzvrat svojim Ribama dajete poticaj koji im je potreban da se hrabro suoče s mračnim vremenima.

Stranice: 1 2