DNEVNI HOROSKOP za 22. Septembar: Nekome će biti ovo VRLO TEŽAK DAN, ali OVOM znaku će biti NAJLJEPŠI U ŽIVOTU…

DNEVNI HOROSKOP za 22. Septembar: Nekome će biti ovo VRLO TEŽAK DAN, ali OVOM znaku će biti NAJLJEPŠI U ŽIVOTU…

21 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističke udobnosti. Uživajte u svom društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti pomak u svojoj svijesti koji može doći postupno ili koji se može spustiti na vas bez upozorenja. Sada je dobro slušati svoje instinkte.

 

BIK

Imate čist jezik i logičan um. Ali ova vaša sposobnost danas može patiti zbog vaše nesigurne prirode. Pokušajte ići s tokom umjesto da mu se suprotstavljate kao i uvijek. Iskustvo će vas naučiti puno vrijednijih lekcija koje zasićenje vašeg ega nikada ne može. Kasnije ćete biti opušteni i puni samopouzdanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Sada se nećete osjećati ugodno suočavajući se s nepoznatim čimbenicima. Dakle, pokušat ćete se držati provjerenih puteva radije nego isprobavati bilo koji eksperimentalni pristup. Danas će vam se pojaviti nove prilike, ali vjerojatno ćete odabrati onu s kojom ste upoznati, a ne onu za koju se čini da nudi bolje nagrade. Iskoristite ovo vrijeme da dovršite svoje stare projekte sada.

 

RAK

U kreativnom ste najboljem izdanju. Dešifrirajte značenje svoje mašte. Donijet će sreću. Neka vaš um upravlja vašim srcem. Tražite logički izlaz. Kanalizirajte svoju energiju samo malo da oslobodite skriveno zlato. Danas je dobar dan za razmišljanje o investicijama bilo koje vrste. Pustite se malo olabaviti i ne pretjerati s oprezom.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Dan je posebno pogodan za početak nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili da se prebacite na drugog poslodavca ili čak započeti novu vezu, onda je ovaj dan savršen za to. Čak i ako vam se potez čini riskantnim, riskirajte i vjerojatno će ispasti sjajno i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

DJEVICA

Vaša intuicija je u ovom trenutku jaka i dat će vam dobre smjernice u svemu što radite! Možete čak i lako riskirati i kockati se iz zabave! Sreća vam ide u prilog, ali morate dvaput razmisliti prije nego što skočite. Možda ćete doživjeti dašak emocija. Možda će se ponovno pojaviti stari prijatelji i poznanici koji će vam donijeti pozitivne vibracije.

VAGA

Dnevni horoskop:  Danas ste u neobjašnjivoj žurbi. Morate usporiti jer pokušaj da sve svoje poslove završite u žurbi rezultirat će pogreškama za koje možete zaraditi osudu. Uspori. Obratite više pažnje na ono što govorite i činite. Morate biti oprezni i posvetiti više pažnje detaljima kako biste svoj zadatak obavili na zadovoljavajući način.

 

ŠKORPIJA

Možete razgovarati o nekoliko važnih pitanja sa svojim rođacima. Pokušajte biti ljubazni u svojim razgovorima. Ako se ne možete nositi s bilo kojom situacijom, ostavite je za sada umjesto da pretjerujete. Dolazite na okupljanja u večernjim satima ako želite razvedriti raspoloženje. Usredotočenost na pitanja vjere i duhovnosti bit će vam od koristi.

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop:  Dan je savršen za pokazivanje svojih talenata. Možda ćete se ponašati agresivnije ili asertivnije nego inače, a to će iznenaditi ljude oko vas. Bit će izbačeni iz ravnoteže i vjerojatno će morati revidirati svoje mišljenje o vama. Ovaj element iznenađenja može vam pružiti prijeko potrebnu prednost. Budite sigurni da to iskoristite u najvećoj mjeri.

 

JARAC

Danas ćete se osjećati posvećenije i dovršit ćete sve zaostatke koji su se danas nakupili. Ako to očistite, dobit ćete lijep osjećaj postignuća i to će primijetiti ljudi koji su vam važni. Rezultat je da ćete više cijeniti i kod kuće i na radnom mjestu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dnevni horoskop: Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati nesreću pokušavajući vam se osvetiti.

 

RIBE

Dan će vjerojatno biti bogat događajima. Mogu se pojaviti okolnosti koje će vas prisiliti da se suočite s prošlim događajem koji ste izbjegavali. Morate usvojiti tolerantno stajalište kako biste se nosili s prošlom situacijom jer ste skloni biti nepotrebno strogi prema svima posebno prema sebi. Iz ovog sukoba mogu proizaći nove prilike. Krajnji rezultat će biti pozitivan.