Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 19. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ovisno o vašem znaku zodijaka, današnja energija će utjecati na vas više nego na druge.  Dodatna je prednost mogućnosti prepuštanja tišini danas.

Izvrstan je dan za vođenje dnevnika, sanjarenje i planiranje budućnosti jer Mjesec prelazi u Strijelca u podne.

Ono što se dogodilo u proteklih nekoliko tjedana natjeralo vas je da razmislite o stabilnosti svojih veza, karijere i života.

Sada kada imate ove vrijedne informacije, umjesto da se osjećate žurno da nešto učinite, odvojite vrijeme da sjedite s njima, da poštujete tišinu i svoj prostor za obradu i smišljanje onoga što slijedi.

Stanka nosi snagu tišine ali i mudrost da ne treba na sve odgovoriti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 19. januara:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Merkur je u vašem znaku od početka prosinca i retrogradan je od posljednjih dana 2022. Merkur u vašem znaku donio je vrijeme da razmislite o svojim autentičnim potrebama, viziji i uvjerenjima za život i kako se to razlikuje od onoga što možda izražavate drugima.

Odvajajući ovo vrijeme i razjašnjavajući kako možete dublje počastiti sebe, također si dajete priliku da promijenite stvari prema naprijed. Umjesto da jednostavno jurišate na planinu i počnete je osvajati, pozvani ste da više razmislite o tome kako se osjećate i osjećate li strast prema tome je li taj izazov.

Retrogradni Merkur u vašem znaku pomogao vam je da shvatite da su vaši emocionalni osjećaji važni koliko i logika pri određivanju onoga što vam odgovara. Dok se Merkur sutra sprema okrenuti direktno, možda ćete danas osjetiti hitnost unutar energije, ali to je samo iluzija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Čak i ako postoji razgovor koji još morate imati, svejedno je važno napraviti pauzu prije nego što se bilo što pozabavite. Od sutra će vam sve biti jasnije i shvatit ćete vrijednost čekanja.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 19. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top