Vaga će imati bliski susret sa BIVŠIM PARTNEROM, Ovan mora biti OPREZAN, a OVAJ znak će biti NA SEDMOM NEBU OD SREĆE!

DA

VAGA

Prošlo je mnogo vremena od prekida sa tada voljenom osobom. Toliko ste bili povezani sa njom da još uvijek osjećate nešto prema toj osobi. Jedina želja vam je da vam se ista ta ljubav vrati u život, te da nastavite tamo gdje ste stali.

To bi za vas bilo pravo ispunjenje želja. U skorijoj budućnosti možete očekivati slučajni susret sa vašim bivšim partnerom. To će u vama probuditi mnogo lijepih sjećanja, no i one loše.

Nakon mnogo vremena ponovno ste sreli bivšu ljubav i više ne znate što želite. Bivši partner od vas očekuje oprost te vam se želi vratiti. Poslije toliko vremena što niste bili skupa shvatili ste oboje gdje ste griješili.

No vi više nemate povjerenja, ne znate hoće li se iste greške ponavljati. Mnogo vremena će proći u druženju i izlascima te ,,ponovnom” upoznavanju iste osobe.

Toliko će vremena proći samo zbog manjka povjerenja. Vaša bivša ljubav trudit će se da vam pokaže kako se promijenila. Vi ćete i primjetiti odeđene promjene, ali svejedno ćete biti nepovjerljivi i pažljivi.

Vaša bivša ljubav pokušavat će vratiti vašu ljubav i saznati što vi osjećate i da li još uvijek ima ljubavi u vama. Na kraju će biti na vama da odlučite, jeste li spremni oprostiti ili ćete ostati samo dobri prijatelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imajte na umu da svi griješe i da se svakome može desiti greška. Ljudski je griješiti, ali isto tako i praštati. Svatko zaslužuje još jednu šansu, pogotovo ako se iskreno kaje i ako se osoba promijenila.

Nastavak na idućoj stranici…

Vaga će imati bliski susret sa BIVŠIM PARTNEROM, Ovan mora biti OPREZAN, a OVAJ znak će biti NA SEDMOM NEBU OD SREĆE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top