Jarac će imati bliski susret sa BIVŠIM PARTNEROM, Rak mora biti OPREZAN, a OVAJ znak će biti na SEDMOM NEBU od SREĆE!

Jarac će imati bliski susret sa BIVŠIM PARTNEROM, Rak mora biti OPREZAN, a OVAJ znak će biti na SEDMOM NEBU od SREĆE!

10 travnja, 2024 0 By Admin

JARAC

Prošlo je mnogo vremena od prekida sa tada voljenom osobom. Toliko ste bili povezani sa njom da još uvijek osjećate nešto prema toj osobi. Jedina želja vam je da vam se ista ta ljubav vrati u život, te da nastavite tamo gdje ste stali.

To bi za vas bilo pravo ispunjenje želja. U skorijoj budućnosti možete očekivati slučajni susret sa vašim bivšim partnerom. To će u vama probuditi mnogo lijepih sjećanja, no i one loše.

Nakon mnogo vremena ponovno ste sreli bivšu ljubav i više ne znate što želite. Bivši partner od vas očekuje oprost te vam se želi vratiti. Poslije toliko vremena što niste bili skupa shvatili ste oboje gdje ste griješili.

No vi više nemate povjerenja, ne znate hoće li se iste greške ponavljati. Mnogo vremena će proći u druženju i izlascima te ,,ponovnom” upoznavanju iste osobe.

Toliko će vremena proći samo zbog manjka povjerenja. Vaša bivša ljubav trudit će se da vam pokaže kako se promijenila. Vi ćete i primjetiti odeđene promjene, ali svejedno ćete biti nepovjerljivi i pažljivi.

Vaša bivša ljubav pokušavat će vratiti vašu ljubav i saznati što vi osjećate i da li još uvijek ima ljubavi u vama. Na kraju će biti na vama da odlučite, jeste li spremni oprostiti ili ćete ostati samo dobri prijatelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imajte na umu da svi griješe i da se svakome može desiti greška. Ljudski je griješiti, ali isto tako i praštati. Svatko zaslužuje još jednu šansu, pogotovo ako se iskreno kaje i ako se osoba promijenila.

RAK

Pripadnici ovog horoskopskog znaka trebaju biti oprezni jer im zvijezde nisu naklonjene u periodu koji ih čeka. Stvari koje ćete raditi neće vam ići od ruke kako ste na to inače navikli. Oprez bi vam narednih dana trebao biti stalno na pameti. U stvarima koje svakodnevno radite ste brzi, ali ne i pažljivi. Katastrofi je dovoljna sekunda da se dogodi i to baš na onim stvarima za koje ste sigurni da ih znate obavljati.

Opreznost u ljubavi bitna je stvar, jer bi vam narednih dana moglo izletjeti nešto što već duže vremena čuvate za sebe. Vašem partneru ne bi se to svidjelo, te bi moglo imati trajne posljedice na vašu ljubavnu vezu. Budite oprezni u narednim danima, jedino tako ćete moći priječiti eventualne probleme.

 

 

RIBE

Period koji je pred vama biti će vam i više nego sretan. Glavna dnevna tema će biti sreća. Obitelj i prijatelji na okupu toliko će vas razveseliti da nećete znati kada ste prije bilo toliko ispunjeni srećom.

Nakon mnogo rada i truda za posao i vaš obiteljski život, napokon će vam doći vrijeme kada ćete  na kratko moći odmoriti od posla. Vrijeme provedeno sa obitelji najvrijednije je na svijetu.

Prijatelji su sretni zbog vas te se suosjećaju sa vama. Obitelj je ponosna na vas što imaju toliko jaku i hrabru osobu pored sebe koja ih svakodnevno čuva.

Sreća će vas pratiti u periodu koji dolazi. Očekujte razna putovanja te kvalitetno provedeno vrijeme koje će vam pasati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Promaknuće na poslu vam je zagarantirano kroz vrlo kratko vrijeme.  A partner vam sprema iznenađenje koje će probuditi mnogo emocija u vama, te ćete tek tada shvatiti kakvu osobu imate pored sebe.