Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 18. januar

Svi smo čuli izraz: ‘Sve što nas ne ubije, ojača nas.’ Iako današnji događaji nisu ni blizu toga da nas ubiju, svakako će nas natjerati na razmišljanje.

Danas imamo izgled koji dolazi od mjesečevog kvadrata Venera, i dok je ‘ljubav’ tu negdje, čini se da ćemo se danas morati potruditi da je pronađemo i izdvojimo.

Dan je ispunjen pritiskom za neke znakove zodijaka, što znači rastresenost; zanimljiv dio je da ćemo se vrlo brzo u danu uhvatiti Venerine igre mjesečev kvadrat, koja u osnovi glasi: “Želiš ljubav? Pronađi me.”

Suština slike je da na današnji dan možemo imati najveći dan ljubavi…ako za to radimo. Svi smo znali da biti u romantičnoj vezi neće značiti svakodnevno blaženstvo; znali smo da će biti ‘ovakvih dana’.

I bit ćemo suđeni, suđeni, tjerani, kazani i gurnuti u stranu od naših voljenih. Velika je stvar to što, ako nam to rade, moramo razumjeti njihove motive prije nego što odlučimo da nisu u pravu.

Ovo je ‘posao’ koji trebamo obaviti danas. Moramo razumjeti i razmisliti prije osude. Čineći to, naši će nas drugovi cijeniti. To što im ne kidamo glave zbog nečega za što vjerujemo da treba drugačiji pristup pomaže nam u rastu. Danas naša sreća u ljubavi dolazi od toga što imamo strpljenja i diskrecije da se povučemo i pustimo da ljubav teče prirodnije.

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 18. januara

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Budući da ste ušli u godinu ispunjenu ljubavlju u srcu i optimističnim pristupom, ne vidite ništa loše u… ničemu. Čini se da vaš ljubavni život ide onako kako bi trebao ići: glatko. Tijekom Mjesečevog kvadrata s Venerom, možda ćete doživjeti svoju prvu manju uzrujanost u ovoj godini, ali to je nešto na čemu ćete biti zahvalni nakon što naučite lekcije svojstvene uzrujanosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osjećate se kao da još uvijek romantično upoznajete osobu s kojom ste, i iako ste unaprijed znali da je ta osoba samo drugi čovjek, baš kao i vi, možda ćete otkriti da je dio njezinog sjaja ugasio i, U REDU! Ovoga dana shvatit ćete da volite vidjeti ‘mane’ svoje osobe i da vas oduševljava saznanje da ona nije savršena osoba!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 18. januar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top