STRIJELAC – UVIJEK do uspjeha DOLAZI NA POŠTEN NAČIN, jer su mu DOBROTA i POŠTENJE VAŽNIJI od SVEGA

STRIJELAC – UVIJEK do uspjeha DOLAZI NA POŠTEN NAČIN, jer su mu DOBROTA i POŠTENJE VAŽNIJI od SVEGA

17 siječnja, 2023 0 By Admin

Kroz cijeli svoj život Strijelac se uglavnom trudi sam, jer najviše se uzda sam u sebe. Vjerovao je on ljudima prije više nego danas, ali iskustvo ga je naučilo da se mora najviše osloniti sam na sebe, a ne se uzdati u druge. On je prava ljudina i uvijek će rado drugima pomoći, ali nije isti slučaj kada ta ista pomoć treba i njemu.

Njegov put nije uvijek lak, posebno jer nikada ne igra prljavo i jer nikada ne dolazi na nepošten način do svojih želja i ciljeva. Tu se Strijelac razlikuje od mnogih, jer nije rijedak slučaj da će ljudi svašta napraviti zbog svoje koristi, ali ne i on. Strijelac nije takav.

Strijelcu je dobrota i poštenje važnije od ičega, kao i njegova čast i čist obraz. On nije osoba koja bi svoj obraz i čast prodala. Vrlo je inteligentan, domišljat i snalažljiv i zna se snaći u svakoj situaciji. Tamo gdje bi mnogi odustali, on ne odustaje, jer se zna izvući iz svake teške situacije.

U mnogočemu je  poseban i zaista se ne može uspoređivati sa bilo kim. Strijelac je daleko iznad mnogih zbog svih vrlina koje posjeduje. Često mu nije lako, jer od njega se uvijek očekuje mnogo. No Strijelac se uvijek trudi da ispuni svačija očekivanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

On jednostavno ne može gledati da se netko muči i pati i zato uvijek pomaže drugima koliko god može. Vrlo je human i on je osoba o kojoj se uvijek govore samo pozitivne stvari. Vrlo je voljen i cijenjen među ljudima. Postoji i onaj dio…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2