Strijelac će se boriti sa tugom, a OVOM znaku USKORO STIŽE VIJEST koja će mu u potpunosti PROMIJENITI ŽIVOT

Strijelac će se boriti sa tugom, a OVOM znaku USKORO STIŽE VIJEST koja će mu u potpunosti PROMIJENITI ŽIVOT

28 siječnja, 2023 0 By Admin

STRIJELAC

Pred vama je jedan vrlo težak i zahtjevan period. Ni sami niste slutili da će sve odjednom postati tako teško, da ćete se morati dobro namučiti da odradite neke stvari sa kojima na kraju nećete biti zadovoljni.

Puno uloženog truda, i previše po vama, u zadnjem periodu budilo je u vama nadu da će se sve to konačno isplatiti.

Međutim, što god radili, što god činili, ništa vam ne uspjeva. Možda nešto i uspije, ali ne onako kako ste vi to sebi željeli.

Ovaj naredni period mogao bi imati značajan utjecaj na vaše samopouzdanje.Jer ponavljanje neuspjeha mora dovesti do gubitka samopouzdanja i do ravnodušnosti prema svemu.

Da, to vrijedi za većinu ljudi, ali ne i za vas. Vi ste dovoljno jaki da ustrajete u svome naumu. Bez obzira na trenutne poteškoće, vas to nije nimalo usporilo.

Vi smatrate da ste izgubili ovu bitku, ali ste čvrsto uvjereni da ćete rat dobiti. Nisu vas pokolebale teškoće na vašem putu, ovi neuspjesi što se sada događaju, za vas su tek usputne pojave koje ste očekivali i na koje se ne obazirete previše

.Vi imate svoj cilj u životu i čvrsto ste odlučili ostvariti ga, tako da vam trenutačni neuspjesi ne odvlače previše pozornosti sa vaše životne misije.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Zaista imate vrlo čvrst karakter koji nemože gotovo ništa poljuljati. Vrlo ste predani onome što radite i nema nikakve sumnje da ćete uspjeti u svemu što zamislite bez obzira na trenutne probleme koji vas more.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2