RIBE – ima toliko VELIKU DUŠU da je u stanju SUOSJEĆATI sa cijelim svijetom. Kao PRIJATELJ se najviše pokaže u TEŠKIM VREMENIMA.

RIBE – ima toliko VELIKU DUŠU da je u stanju SUOSJEĆATI sa cijelim svijetom. Kao PRIJATELJ se najviše pokaže u TEŠKIM VREMENIMA.

17 siječnja, 2023 0 By Admin

Ribe ne priča nikome iza leđa. Ako i priča iza leđa, onda priča istinu. Između istine i ogovaranja pravi razliku. Za nju istina nije ogovaranje. Za nju je ogovaranje izmišljanje ili preuveličavanje istine koja onda dobije sasvim jedno drugo značenje.

Ribe se ne voli isticati i nametati. Zbog toga ljudima šalje signale da je arogantna, nedodirljiva i nedostupna. No to nije tako. Ona ne želi u svakoj prilici biti u centru pažnje i da je sve i svi fokusirani na nju. Tuđe mišljenje joj nije od životne važnosti jer vrlo dobro zna kakva je isto kao što zna da ju ljudi ne mogu procijeniti dovoljno sve dok ju ne upoznaju.

Ribe je nježna i suosjećajna. Ima ogromno srce, a pogotovo za ljude koji voli.

To što je često preiskrena i predirektna, ne znači da je hladna i bezosjećajna. Ona ima veliku dušu i u stanju je suosjećati sa cijelim svijetom. Veoma ju boli bol njenih dragih ljudi. Njena prava sreća je sreća njenih voljenih.

Izvrstan je prijatelj, a to i dokaže, pogotovo u teškim vremenima. Uz svoje prijatelje je i u dobru i u zlu. Takva je i u ljubavi. Vrlo je ambiciozna, ali prioritete ne slaže prema ambicijama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ništa joj nije važnije od obitelji, a onda prijatelja. Nježno i dobro biće sa velikim srcem i dušom, ali iznimno tvrdoglava. Tvrdoglavost ju često košta u životu, ali svejedno se ne želi promijeniti.

Ribe tko upozna, jednostavno ne može da ju ne voli.

Stranice: 1 2