Napokon dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE, USAMLJENOSTI i POTRAGE: Škorpiju, Jarca i OVOG znak će sudbina spojiti sa SRODNOM DUŠOM!

Napokon dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE, USAMLJENOSTI i POTRAGE: Škorpiju, Jarca i OVOG znak će sudbina spojiti sa SRODNOM DUŠOM!

4 ožujka, 2024 0 By Admin

Trenutno planetarni poravnavanje ne samo da nam daje nadu, već čini da se osjećamo kao da možemo postići nešto što možda nikada prije nismo pokušali.

Definitivno se čini kao da svi želimo ljubav; želimo da nas ljubav definira… želimo ljubav koja je za knjige priča i želimo ljudima pričati o našim velikim ljubavnim životima.

Sve dok ne nađemo tu savršenu osobu – a Bog zna, bili smo u potrazi – provodit ćemo svoje vrijeme fokusirajući se na to da ovo ostvarimo.

Ovo su dani kada se nemogući snovi ostvaruju, a fantazije odjednom postaju stvarnost.

Ovo su dani kada srodne duše dolaze u fokus i započinju nove romantične veze, temeljene na tim potpuno novim ljudima i njihovom mjestu u našem svijetu. To znači da bi se moglo dogoditi najnevjerojatnije stanje. Ovo su dani za otkrivanje srodne duše, za neke.

Većina ljudi svoju srodnu dušu smatra romantičnim partnerom, iako to sigurno nije ograničeno na to. Srodne duše mogu biti članovi obitelji ili prijatelji; čak mogu biti i neprijatelji. Srećom, naše otkriće srodne duše neće biti ono što nas uči lekcijama kroz nevolje.

Planetarni tranzit donosi nam jasnu viziju da u našim životima postoji netko koga vrijedi poznavati. Netko za koga nismo imali pojma da je naša stvarna srodna duša, a ipak je tu. Ljulja vas poput uragana.

Tri znaka zodijaka koji bi mogli pronaći svoju srodnu dušu su:

1. Škorpija

Na neki način, morali ste sami sebi pokazati da ste vrijedni veze sa srodnom dušom, a taj napor vam donosi ono što vam treba. Znate da ste zabrljali u prošlosti, a budući da ste vrlo napredna osoba, uložili ste nevjerojatne napore da budete staloženi. Razlog za balansiranje je taj što znate da ste ponekad prenapeti i pretjerano strastveni.

Ono što ste željeli je da budete smireni i opušteni kako biste mogli provoditi vrijeme s pravom osobom, koja je također smirena i opuštena. Za vrijeme ovog tranzita susrest ćete se s osobom koja se čini predobra da bi bila istinita.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je vaša srodna duša,  i sada je na vama da se prema njemu odnosite s istim poštovanjem koje ćete zahtijevati. Ovo nije obična osoba; ova osoba ima karmu s tobom, a sada je ovdje da je dopuni. Ljubaznost i suosjećanje prednjače.

2. Jarac

Dolazite u izravan kontakt s osobom koju ćete uskoro znati kao svoju drugu polovicu. Budući da zapravo niste gledali, uvođenje te osobe u vaš život bit će vrlo zamjetno… međutim, zapravo ćete je ‘vidjeti’ tek kasnije.

Ono što vam upada u oči kod ove osobe je koliko je slična vama — a to nije uvijek najveći mamac za vas, jer ne želite biti prijatelji ili partneri s bilo kim tko je vaš klon. Ipak, ova osoba, koja vam je nova, odnosit će se prema vašim nevoljama kao da su vlastite, a to će potaknuti vašu znatiželju.

Ova će osoba uskoro biti vaš novi prijatelj, ali ni ne znate koliko će to prijateljstvo biti dugo. Ovo je netko tko vam je trebao u životu, i dok ste još u fazi ‘znatiželjni i još nemate povjerenja’, doći ćete do toga. Ovo je početak nečeg sjajnog u tvom životu.

 

3. Ovan

Nikada nije prekasno zaljubiti se u nekoga tko vas oduševi od djelića sekunde kad ga vidite prvi put. Ulazi vaša srodna duša. Možda ste izgubili svaku nadu da ćete ikada upoznati nekoga tako posebnog kao što je osoba koja će uskoro ući u vaš život. Ali držite se za kapu, jer ćete uskoro biti zapanjeni ulaskom te osobe.

Na pravom ste mjestu u pravo vrijeme i bit ćete tako šokirani kada znate da svemir još uvijek ima nevjerojatna iznenađenja za vas. Kao da ćete se iz dosade i samozadovoljstva pretvoriti u uzbuđenje i oduševljenje time. Možete ga čak pokušati odbaciti jer vam se takve stvari ‘nikada ne događaju’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Učini si uslugu: nastavi s tim. Neka ovo iskustvo srodne duše učini ono što je ovdje da učini za vas. A to je da vam pokaže da je život ponekad nevjerojatan, iznenađujući i nepredvidivo ljubazan.