Napokon dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE, USAMLJENOSTI i POTRAGE: OVA tri znaka će sudbina spojiti sa SRODNOM DUŠOM tijekom VenerE u konjunkciji sa Saturnom od 18. januara

Kad god imamo ovaj tranzit, imamo nadu da ćemo poboljšati ono što već imamo.

Ovo je tranzit pozitivne energije i ne samo da nam daje nadu, već čini da se osjećamo kao da možemo postići nešto što možda nikada prije nismo pokušali.

Definitivno se čini kao da svi želimo ljubav; želimo da nas ljubav definira… želimo ljubav koja je za knjige priča i želimo ljudima pričati o našim velikim ljubavnim životima.

Sve dok ne nađemo tu savršenu osobu – a Bog zna, bili smo u potrazi – provodit ćemo svoje vrijeme fokusirajući se na to da ovo ostvarimo.

Ovo su dani kada se nemogući snovi ostvaruju, a fantazije odjednom postaju stvarnost.

Ovo su dani kada srodne duše dolaze u fokus i započinju nove romantične veze, temeljene na tim potpuno novim ljudima i njihovom mjestu u našem svijetu. To znači da bi se moglo dogoditi najnevjerojatnije stanje. Ovo su dani za otkrivanje srodne duše, za neke.

Većina ljudi svoju srodnu dušu smatra romantičnim partnerom, iako to sigurno nije ograničeno na to. Srodne duše mogu biti članovi obitelji ili prijatelji; čak mogu biti i neprijatelji. Srećom, naše otkriće srodne duše neće biti ono što nas uči lekcijama kroz nevolje.

Ovaj tranzit donosi nam jasnu viziju da u našim životima postoji netko koga vrijedi poznavati. Netko za koga nismo imali pojma da je naša stvarna srodna duša, a ipak je tu. Ljulja vas poput uragana.

Tri znaka zodijaka koji bi mogli pronaći svoju srodnu dušu tijekom Mjesečevog sekstila Venere 19. rujna 2022. su:

1. Djevica

Na neki način, morali ste sami sebi pokazati da ste vrijedni veze sa srodnom dušom, a taj napor vam donosi ono što vam treba. Znate da ste zabrljali u prošlosti, a budući da ste vrlo napredna osoba, uložili ste nevjerojatne napore da budete staloženi. Razlog za balansiranje je taj što znate da ste ponekad prenapeti i pretjerano strastveni.

Ono što ste željeli je da budete smireni i opušteni kako biste mogli provoditi vrijeme s pravom osobom, koja je također smirena i opuštena. Za vrijeme ovog tranzita susrest ćete se s osobom koja se čini predobra da bi bila istinita.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je vaša srodna duša,  i sada je na vama da se prema njemu odnosite s istim poštovanjem koje ćete zahtijevati. Ovo nije obična osoba; ova osoba ima karmu s tobom, a sada je ovdje da je dopuni. Ljubaznost i suosjećanje prednjače.

Nastavak na sljedećoj strani…

Napokon dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE, USAMLJENOSTI i POTRAGE: OVA tri znaka će sudbina spojiti sa SRODNOM DUŠOM tijekom VenerE u konjunkciji sa Saturnom od 18. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top