LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Januar: Jednom znaku se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a jedan znak će se morati pomiriti sa bolnim prekidom!

OVAN

Mogli biste nehotice impresionirati svoju dragu hrabrim istraživanjem svega što vas zanima i inspirira. Vi ste u plamenu (više nego inače!) položaj planeta vas poziva da hrabro slijedite svoje ciljeve. Povedite voljenu osobu u avanturu ili se pridružite grupi prijatelja ako niste povezani. Vaša radoznalost može izvući ono najbolje u vama, čineći vas privlačnim drugima. Zajedničko širenje uma možda je upravo ono što će zapaliti entuzijastičnu strast.

 

BIK

Postizanje telepatskog razumijevanja sa svojim ljubavnikom moglo bi biti moguće danas. Položaj planeta podiže vašu romansu do visine fascinacije i privlačnosti. Odvojite vrijeme da se družite zajedno, samo vas dvoje, i pijte u opojnoj misteriji. Ako ste slobodni, možda pronađite intuitivnu umjetničku ili filmsku skupinu da se ugodite izvanrednoj energiji. Uz prikazanu svačiju podsvijest, možete otkriti je li netko pravi za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Predivan je i nadahnut dan da se intuitivno povežete s partnerom. Istraživanje vaših duboko ukorijenjenih uvjerenja može vas približiti. Ove fantastične i kreativne energije mogu vas potaknuti na spajanje, ali budite svjesni sklonosti da se sada izgubite u vlastitom umu. Dužnost i odgovornost će kasnije imati prednost, stoga maksimalno iskoristite ovu sanjivu energiju – i ne zaboravite poželjeti dobrodošlicu svom dragom u svoj unutarnji svijet.

 

RAK

Natezanje užeta između brige o svojim obavezama i potjere za voljenom može se dogoditi danas. Možda ćete biti potaknuti da krenete za svojim ambicijama i steći nove uvide o tome kako to učiniti. Srećom, vaša draga neće morati predugo čekati, jer svoje obveze možete završiti brže nego inače. Završite svoj radni dan ranije, tako da se uistinu možete uhvatiti posla – večeras!

 

LAV

Vaše buduće težnje, nade i snovi mogu biti ključni sastojci vaše romantične veze sada. Možda ćete vi i vaš partner morati razgovarati o svojim zajedničkim ciljevima. Ako ste slobodni, pridruživanje zajedničkom cilju ili prisustvovanje ili organiziranje improvizirane zabave na ploči mogli bi vam pomoći da upoznate potencijalne ljubavnike. Zajednički ciljevi često mogu stvoriti bliske veze, ali prvo se pobrinite da znate što želite.

 

DJEVICA

Dajte do znanja ljubavnom interesu da vaše ljubavne težnje mogu dovesti do bezobraznih avantura u spavaćoj sobi danas. Iako ste ponekad sramežljivi podijeliti svoje tjelesne snove, sada može stvoriti uzbudljivu i taktilnu vezu. Ako ste slobodni, strastveno izražavanje svojih altruističkih i humanitarnih briga moglo bi nekoga u vašoj orbiti zagrijati ispod ovratnika – i potaknuti nešto više. Duboko mistična i fizička intimnost vjerojatno će povećati vašu ljubav.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Januar: Jednom znaku se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a jedan znak će se morati pomiriti sa bolnim prekidom!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top