LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Netko će se jako RAZOČARATI u osobu KOJU VOLI – sumnje će se pokazati istinite!

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Netko će se jako RAZOČARATI u osobu KOJU VOLI – sumnje će se pokazati istinite!

24 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav do kraja sedmice: U zraku će vladati osjećaj ushićenja i vi ćete ga jako dobro osjetiti. Ako ste se nedavno skrivali u mraku, sada je prilika da odlučite upoznati neke nove ljude na bilo koji način. Ako ste se zbog teškoća u vezi osjećali loše, onda otiđite negdje gdje se možete razveseliti i nasmijati.

 

BIK

Uživat ćete u pozitivnoj energiji koja potiče  osjećaj zabave i optimizma. Imat ćete priliku upoznati nekoga posebnog dok ste vani. Nemojte ostati unutra; radije izađite i pođite ako je ikako moguće. Ako se osjećate iscrpljeno, isprobajte jogu ili meditaciju kako biste se kasnije osjećali duboko opušteno i spremni za taj spoj!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne provodite svoje slobodno vrijeme sami, jer bi to bio gubitak vremena. Imat ćete želju izaći i družiti se s novim ljudima, ali više otići negdje, ako je moguće, gdje se možete istinski opustiti i zabaviti. Ovo će vam više od svega vratiti raspoloženje i dovesti vas u kontakt s nekim vrlo zanimljivim ljudima.

 

 

RAK

Ovo su sjajni dani za malo druženje, jer ćete imati priliku pozvati nove i vrlo različite ljude u svoj krug prijatelja. Potičući nova prijateljstva, također možete privući osobu koja je više na vašoj valnoj duljini nego što su to bili mnogi spojevi već neko vrijeme. Možda ćete sresti ne samo dobrog prijatelja, već i potencijalnog partnera.

 

 

LAV

Ovo je fantastičan period da proširite svoje društvene mogućnosti i da na bilo koji način izađete i upoznate nove prijatelje. Osoba iz vaše prošlosti  mogla bi se vratiti u vaš život kad se to najmanje nadate. Ovaj put ćete možda imati više zajedničkog za podijeliti i možda ćete otkriti da se slažete puno bolje nego u prošlosti. Tko zna kamo ovo može dovesti?

 

 

DJEVICA

Romantično druženje koje je pred vama pokrenut će nove osjećaje. Iako će vam možda biti teško odlučiti trebate li slijediti svoje srce ili svoju glavu, prepustite odluku svom srcu. Ako vam se određena veza čini kao stvarno dobra opcija, možda ćete biti u iskušenju da je odlučite. Ali ako vaš osjećal govori nešto drugačije, možda bi bilo mudrije poslušati ovo drugo.

VAGA

Ako se radi o tome da se priklonite nekom ozbiljnom poslu ili da kvalitetno provedete vrijeme sa svojom novom ljubavi, onda možda nećete imati problema s odlukom. Oboje ćete osjetiti potrebu izaći i učiniti nešto drugačije. Provedite vrijeme s prijateljima, ako je moguće, ili radite ono što vam je volja. Pokušajte sve što će proširiti vaše znanje i svijest.

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana vas očekuju sjajni i živahni razgovori sa vrlo zanimljivim ljudima. Ako prisustvujete bilo kojem obliku društvenog okupljanja, ma koliko malog, očekujte da će biti zabavno. Ako ste slobodni i tražite ljubav, nemojte ostati kod kuće; prihvatite sve pozive koji vam budu upućeni.  Ljubav dolazi kroz dijeljenje svojih interesa s drugima i dopustite im ulaz u svoj svijet.

 

 

STRIJELAC

Ako ste vi i vaš ljubavni partner danas planirali učiniti nešto posebno, možda bi bilo dobro kombinirati različite stvari. Možda ćete oboje uživati ​​u laganoj šetnji, nakon čega slijedi romantična i posve posebna večera za dvoje uz svijeće kod kuće. Nakon toga, na vama je da smislite kako najbolje uživati ​​u ostatku večeri.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Dajte sve od sebe da budete veći od svih problema koji vas okružuju. Ako tražite ljubav, onda je to razlog da se pokrenete i učinite prvi korak. Nije da drugi neće doći u iskušenje da okušaju sreću, ali ćete u trenutku kada pogledate nekoga u oči znati je li ovo za vas.

 

 

VODOLIJA

Iako  volite ostati iza kulisa i pobrinuti se da stvari teku glatko, danas ćete biti prisiljeni izaći iz ormara i uživati ​​u tome što ste sami. Ako tražiš ljubav, nemoj mirno sjediti u kući, pronađi novi način komunikacije s ljudima i dobro se zabavi. Imat ćete koristi ako budete otvoreniji i pristupačniji.

 

 

RIBE

Dani pred vama su kao stvoreni za kvalitetno druženje u krugu bliskih ljudi, za malu zabavu i opuštanje. Predivan osjećaj sklada, veselja i zabave za ovakvo okupljanje prijatelja će biti poseban doživljaj. Ako tražite neku  posebnu osobu, upotrijebite svoj smisao za humor i učinite sve kako biste ukazali na sebe. Ovo nije vrijeme da ostanete kod kuće u zatvorenom i gledate televiziju.