LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Netko će se jako RAZOČARATI u osobu KOJU VOLI – sumnje će se pokazati istinite!-

OVAN

U zraku će vladati osjećaj ushićenja i vi ćete ga jako dobro osjetiti. Ako ste se nedavno skrivali u mraku, sada je prilika da odlučite upoznati neke nove ljude na bilo koji način. Ako ste se zbog teškoća u vezi osjećali loše, onda otiđite negdje gdje se možete razveseliti i nasmijati.

 

BIK

Uživat ćete u pozitivnoj energiji koja potiče  osjećaj zabave i optimizma. Imat ćete priliku upoznati nekoga posebnog dok ste vani. Nemojte ostati unutra; radije izađite i pođite ako je ikako moguće. Ako se osjećate iscrpljeno, isprobajte jogu ili meditaciju kako biste se kasnije osjećali duboko opušteno i spremni za taj spoj!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne provodite svoje slobodno vrijeme sami, jer bi to bio gubitak vremena. Imat ćete želju izaći i družiti se s novim ljudima, ali više otići negdje, ako je moguće, gdje se možete istinski opustiti i zabaviti. Ovo će vam više od svega vratiti raspoloženje i dovesti vas u kontakt s nekim vrlo zanimljivim ljudima.

 

 

RAK

Ovo su sjajni dani za malo druženje, jer ćete imati priliku pozvati nove i vrlo različite ljude u svoj krug prijatelja. Potičući nova prijateljstva, također možete privući osobu koja je više na vašoj valnoj duljini nego što su to bili mnogi spojevi već neko vrijeme. Možda ćete sresti ne samo dobrog prijatelja, već i potencijalnog partnera.

 

 

LAV

Ovo je fantastičan period da proširite svoje društvene mogućnosti i da na bilo koji način izađete i upoznate nove prijatelje. Osoba iz vaše prošlosti  mogla bi se vratiti u vaš život kad se to najmanje nadate. Ovaj put ćete možda imati više zajedničkog za podijeliti i možda ćete otkriti da se slažete puno bolje nego u prošlosti. Tko zna kamo ovo može dovesti?

 

 

DJEVICA

Romantično druženje koje je pred vama pokrenut će nove osjećaje. Iako će vam možda biti teško odlučiti trebate li slijediti svoje srce ili svoju glavu, prepustite odluku svom srcu. Ako vam se određena veza čini kao stvarno dobra opcija, možda ćete biti u iskušenju da je odlučite. Ali ako vaš osjećal govori nešto drugačije, možda bi bilo mudrije poslušati ovo drugo.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Netko će se jako RAZOČARATI u osobu KOJU VOLI – sumnje će se pokazati istinite!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top