JARAC – kroz život najčešće IDE SRCEM i NAJISKRENIJE VOLI! Prije će nauditi sebi, nego biti kriv za nečije suze!

JARAC – kroz život najčešće IDE SRCEM i NAJISKRENIJE VOLI! Prije će nauditi sebi, nego biti kriv za nečije suze!

17 siječnja, 2023 0 By Admin

Jarac nije osvetoljubiv, ali itekako zna vratiti “milo za drago”. On spada u top tri najiteligentnija znaka. Jarac ima sposobnost da vas svojim dobrim djelima natjera da se pokajete, a isto tako ima sposobnost i da vam na grub način pokaže gdje vam je mjesto.

Nije osvetoljubiv i dosta toga može istrpiti, ali sve ima svoje granice kod Jarca i kad jednom stavi “točku” na kraj, onda više nema povratka. Dosta toga u životu radi instinktivno bez previše razmišljanja i planiranja. Upravo zato spada u najiskrenije zodijake.

Ako se oko nečega dvoumite ili trebate nečije iskreno mišljenje, Jarac je najbolja osoba da ga pitate. On će vam uvijek reći iskreno u lice i sigurno neće istinu uljepšavati. Na vama je nakon toga kako ćete se nositi sa tom istinom. Isto tako i Jarac očekuje od drugih, ali, nažalost, svjestan je da živi sa ljudima koji nisu iskreni poput njega.

Ali sa takvim osobama Jarac nema posla. On u svojoj blizini želi imati ljude slične sebi, odnosno iskrene ljude na koje se može osloniti i na koje može računati. Možda zato i nema previše prijatelja, ali one koje ima su pravi i za čitav život. Puno puta je on ispaštao zbog svoje dobrote, ali bez obzira na sve, neće se promijeniti.

Njegov život bi sigurno bio ljepši kada bi mogao  isključiti srce i zatvoriti oči pred nepravdom i kada bi više mislio na sebe, ali on to ne može. On je toliko velikodušan i požrtvovan da mu je često vlastita sreća na zadnjem mjestu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rijetko ili nikada ćete sresti Jarca koji je sebičan i koji samo misli na sebe. Jarac se može ponositi sa sobom, jer kroz život jako puno dobrih djela napravi.

Stranice: 1 2