HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Zvijezde će OVE znakove nagraditi OSTVARENJEM NAJVEĆE ŽELJE!-

HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Zvijezde će OVE znakove nagraditi OSTVARENJEM NAJVEĆE ŽELJE!-

24 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop do kraja sedmice: Imat ćete o čemu razmišljati. Najteži dio bit će pronaći razlog za prestanak vašeg unutarnjeg razgovora sa samim sobom. Jednom kada netko spomene filozofiju ili religiju, čini se da se vrata otvaraju. Bit ćete vrlo napeti i uzbuđeni dok se upuštate u raspravu. Vaš um će skakutati i rado ćete razmotriti mnoge perspektive, iako ćete imati posljednju riječ o tome u što vjerujete.

 

 

BIK

Horoskop do kraja sedmice: Možda će biti teško fokusirati se na stvarne probleme. Poanta je u tome da ništa ne shvaćate previše emotivno. Držite stvari na laganoj strani i nemojte se previše nervirati ako vam se čini da ne možete pronaći rješenje za probleme koje želite riješiti. Možda ćete biti produktivniji ako preletite mnoga pitanja umjesto da pokušavate duboko prodrijeti u jedno posebno.

 

 

BLIZANCI

Horoskop do kraja sedmice: Ovo je  razdoblje u kojem će biti borbe na vašoj emocionalnoj fronti. Ovo je vrijeme kada su sve emocije koje ste pohranili u sebi prisiljene izaći na ovaj ili onaj način. Možda se osjećate kao da imate malo kontrole nad načinom na koji izražavate osjećaje. Snaga iza vaših emocija je ogromna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Horoskop do kraja sedmice:  Svakako ponesite puno strpljenja sa sobom. Možda ćete morati čekati nekoga i poželjet ćete nešto raditi da prekratite vrijeme. Sigurno ćete se razbjesniti i mogli biste se naljutiti na osobu koja vam zadržava vrijeme. Imati nešto na što se možete usredotočiti umirit će vas i učiniti da se osjećate kao da ne gubite vrijeme. Mogli biste potpuno uživati ​​u vremenu umjesto da se ljutite.

 

 

LAV

Vaš um je gladan da ga nešto potakne na rad, stoga mu dajte dovoljno hrane. Ova hrana mogla bi doći u obliku žive rasprave o politici i svjetskim događajima ili možda o sportu. Vaša perspektiva bi se mogla promijeniti za malo novca, stoga budite otvoreni za nove ideje. Informacije koje vam dođu na put će vas obogatiti i iznenaditi.

 

 

DJEVICA

Možda ste previše neodlučni. Vaš se mozak okreće u mnogim smjerovima, ali ne dolazi ni do kakvog zaključka.  Slobodno proučite svaku ideju temeljito. Do trenutka kada stvarno budete morali donijeti odluku, znat ćete što želite. Za sada je bolje eksperimentirati, pa što bude.

VAGA

Postoji jedna novina koja će vam biti od velike važnosti. Razgovori koji se vrte oko ovih tema vjerojatno će se pojaviti tokom nekog vremena. Imat ćete svježe informacije koje ćete podijeliti s drugima. Dugi razgovori o aktualnim idejama će se pokazati iznimno korisnim.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se osjećati loše ako zaboravite gdje ste stavili ključeve, kad ne znate riješiti neki zadatak iz matematike koji vaše dijete ne zna. Mozak vam je razbacan na sve strane i možda će vam biti teško pratiti sve što započnete. Nemojte se previše vezati za ovo. To je period koji jednom mora doći, ali kako dođe, tako će i proći.

 

 

STRIJELAC

Stvari bi trebale ići u dobrom smjeru, a možda ćete se osjećati kao da se sve odvija samo od sebe, a da ne morate ni prstom maknuti. U isto vrijeme, mučan glas u pozadini vašeg uma govori vam da pazite na leđa. Pokrijte sve svoje baze. Iako ćete možda biti u iskušenju odabrati najudobnije i najpoznatije, ovo je dobro vrijeme za razmatranje drugih perspektiva.

 

JARAC

Postoje dobre šanse da će vaše emocije proći kroz značajnu preobrazbu. Nemojte biti uhvaćeni u mentalni vrtlog. Možete presijecati žargon kojim vas možda hrani vaš um oslanjajući se na svoje šesto čulo – svoju oštru intuiciju – za odgovore koje tražite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Ovo su vaši dani za preskakanje, isprobavanje novih stvari i istraživanje različitih perspektiva. Iskoristite svaku novu priliku da iskušate nešto novo jer ćete tako saznati više o sebi. Nemojte se bojati krenuti u nove životne avanture, sve jednom morate iskušati, pa zašto to ne učinite sada.

 

 

RIBE

Dolaze dobri dani da izrazite sve što osjećate, sve što vas tišti i mući, ali i sve što vas veseli.. Govoreći o vašim problemima naglas, na kraju ćete shvatiti sve i govoriti istinu o s rješenju svojih problema. Analiziranjem onoga što se događa u vašoj glavi, problem će biti  lakše riješiti. Držanje svega unutra daje vam vrlo malo prostora za rješenje. Bliže ste rješenju nego što mislite. Pronađite svoj glas i odgovor će pronaći vas.