HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Zvijezde će OVE znakove nagraditi OSTVARENJEM NAJVEĆE ŽELJE!-

OVAN

Imat ćete o čemu razmišljati. Najteži dio bit će pronaći razlog za prestanak vašeg unutarnjeg razgovora sa samim sobom. Jednom kada netko spomene filozofiju ili religiju, čini se da se vrata otvaraju. Bit ćete vrlo napeti i uzbuđeni dok se upuštate u raspravu. Vaš um će skakutati i rado ćete razmotriti mnoge perspektive, iako ćete imati posljednju riječ o tome u što vjerujete.

 

 

BIK

Možda će biti teško fokusirati se na stvarne probleme. Poanta je u tome da ništa ne shvaćate previše emotivno. Držite stvari na laganoj strani i nemojte se previše nervirati ako vam se čini da ne možete pronaći rješenje za probleme koje želite riješiti. Možda ćete biti produktivniji ako preletite mnoga pitanja umjesto da pokušavate duboko prodrijeti u jedno posebno.

 

 

BLIZANCI

Ovo je  razdoblje u kojem će biti borbe na vašoj emocionalnoj fronti. Ovo je vrijeme kada su sve emocije koje ste pohranili u sebi prisiljene izaći na ovaj ili onaj način. Možda se osjećate kao da imate malo kontrole nad načinom na koji izražavate osjećaje. Snaga iza vaših emocija je ogromna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Svakako ponesite puno strpljenja sa sobom. Možda ćete morati čekati nekoga i poželjet ćete nešto raditi da prekratite vrijeme. Sigurno ćete se razbjesniti i mogli biste se naljutiti na osobu koja vam zadržava vrijeme. Imati nešto na što se možete usredotočiti umirit će vas i učiniti da se osjećate kao da ne gubite vrijeme. Mogli biste potpuno uživati ​​u vremenu umjesto da se ljutite.

 

 

LAV

Vaš um je gladan da ga nešto potakne na rad, stoga mu dajte dovoljno hrane. Ova hrana mogla bi doći u obliku žive rasprave o politici i svjetskim događajima ili možda o sportu. Vaša perspektiva bi se mogla promijeniti za malo novca, stoga budite otvoreni za nove ideje. Informacije koje vam dođu na put će vas obogatiti i iznenaditi.

 

 

DJEVICA

Možda ste previše neodlučni. Vaš se mozak okreće u mnogim smjerovima, ali ne dolazi ni do kakvog zaključka.  Slobodno proučite svaku ideju temeljito. Do trenutka kada stvarno budete morali donijeti odluku, znat ćete što želite. Za sada je bolje eksperimentirati, pa što bude.

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Zvijezde će OVE znakove nagraditi OSTVARENJEM NAJVEĆE ŽELJE!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top