BLIZANCI – Oprostit će ono što NITKO DRUGI NE BI,  ali ako vam OKRENE LEĐA, onda je to ZA SVA VREMENA!

BLIZANCI – Oprostit će ono što NITKO DRUGI NE BI,  ali ako vam OKRENE LEĐA, onda je to ZA SVA VREMENA!

17 siječnja, 2023 0 By Admin

Sve što on zapravo traži je odanost i vjernost. Od ljudi koje smatra svojim prijateljima jedino očekuje, želi i traži da se prema njemu odnose korektno i iskreno. Ne voli laži, ne voli manipulacije, ne voli neiskrene ljude i upravo zbog toga mu ni ne može svatko biti prijatelj. On svoje prave prijatelje vrlo pažljivo bira. Blizanci su osobe koje imaju jako puno poznanika, ali mali broj onih pravih prijatelja.

Upravo zbog toga prijatelj je za njega nešto kao član obitelji. Blizanac nije osoba koja će olako nekome okrenuti leđa. Blizanac je osoba koja će oprostiti neoprostivo. Oprostit će ono što bi malo tko drugi oprostio. Ali u svemu tome i Blizanac ima svoje granice i strpljenje. Tolerirat će vam dosta toga, oprostit će vam, prešutjeri, imat će razumijevanje, ali ako prijeđete granicu i ako vam okrene leđa, onda je to za sva vremena.

Onda je to za čitav život. Jedostavno će zaboraviti da ste ikad bili dio njegovog života i da postojite. Kod Blizanca je u takvim situacija vrlo tanka linija imeđu voljeti i ne voljeti. Dat će vam dušu ako treba, ali ako vam okrene leđa, tada prema vama neće više osjećati baš ništa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni koji ga vrlo dobro poznaju, znaju koliko je Blizanac dobar i pravi prijatelji ga cijene iznad svega. Njegovo prijateljstvo obično traje za čitav život. Naravno, pravo prijateljstvo. Blizanac od pravih prijatelja nikada ne odlazi i nikada ne okreće leđa.

Stranice: 1 2