Bik saznaje tko je u njega TAJNO ZALJUBLJEN , Rak će odustati od ljubavi, a OVAJ znak se upušta u TAJNU VEZU!

Bik saznaje tko je u njega TAJNO ZALJUBLJEN , Rak će odustati od ljubavi, a OVAJ znak se upušta u TAJNU VEZU!

17 siječnja, 2023 0 By Admin

RAK

Vaš partner teško može shvatiti da se za ljubav potrebno boriti. Prečesto vas uzima zdravo za gotovo, što se vama naravno nikako ne sviđa. Uvijek ste bili spremni i pružali toj osobi sve što ste mogli. No ta osoba to nikada nije znala cijeniti.

Nikada vam nije davala niti pola pažnje koliko vi dajete toj osobi. Vaš partner nije se spreman boriti za ljubav koja mu je nekada bila jako važna. No s vremenom se situacija mnogo promijenila. Trenutno se samo vi borite pokušavajući spasiti tu vezu, no ponekad mislite da se borite uzalud.

S vremenom ćete ipak odlučiti krenuti dalje. Vidjet ćete da u toj vezi nema pomaka i krenut ćete dalje svojim  drugim putevima. Počeli ste gubiti nadu u neke bolje dane u vašoj vezi. To je jedan od razloga zašto ćete ipak odlučiti krenuti dalje. Donijet ćete odluku, ali ćete biti sretni, u to nema sumnje.

 

 

VAGA

Vi ste osoba koja u većini slučajeva pokušava sakriti svoje emocije. To vam u narednom periodu neće poći za rukom. Upoznat ćete osobu koja će vas oduševiti. Oduševit će vas izgledom i svojom inteligencijom. Opće je poznato da volite inteligentne osobe imati pokraj sebe, u ovom slučaju će vam se posrećiti.

Trenutno ste zauzeti i to će vas najviše mučiti od svega. Grist će vas velika savjest. Vi toj osobi ipak nećete moći odoljeti, te ćete započeti tajnu vezu usprkos trenutnoj situaciji. Nakon što započnete tajnu vezu, shvatit ćete da ste ipak napravili veliku grešku što ste se upuštali u tako nešto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Poželjet ćete se vratiti vašoj staroj ljubavi, no prekasno. Ona će vam okrenuti leđa. Sa tom vezom niste izgubili samo novu ljubav, već i staru ljubav koja vas je neizmjerno voljela i bodrila u svemu.

Stranice: 1 2