Ako ste Bik, Škorpija i OVAJ znak, ova srijeda, 18. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Današnji dan u vaš život donosi trenutke koji vas šokiraju i izazivaju strahopoštovanje prema većem putu, čak i ako je to onaj koji nikada niste mogli planirati.

Uran nas često podsjeća zašto će planovi svemira uvijek biti puno bolji od naših.

Kako se ujedinjuje s Mjesecom u Škorpionu, morat ćete proraditi i procesuirati neke emocionalne situacije koje se mogu činiti izvan kontrole.

Međutim, tijekom ovih trenutaka, postoji i veća predaja koja se događa, prepoznajući da bez obzira što se kovitla oko vas, uvijek možete ostati usredotočeni u sebi.

Razumije se da su veze neuredne i da rijetko slijede plan ili rok kojem ste se nadali. Ipak, držanjem prostora, zastajkivanjem prije odgovora i dubljim razmišljanjem o svojim osjećajima možete najbolje iskoristiti svaki nepredvidivi trenutak.

To će biti potrebno tijekom dana jer je Mjesec u Škorpionu u kvadratu s Venerom u Vodenjaku.

Ovaj astrološki tranzit čini vas svjesnijima dinamike u igri i puta kojim stvari idu u vašem životu, čak i ako se u ovom trenutku ne može nešto poduzeti.

Također može dovesti do veće potrebe za ljubavlju, vezom i kvalitetnim vremenom.

Na mnogo načina, današnji dan nudi vam prostor za poboljšanje odnosa u vašem životu. Ali djelujte svjesno, umjesto da brzo reagirate, tako da možete prihvatiti pozitivne prilike za povezivanje koje će vam biti dostupne kasnije tijekom dana.

Kada naučite da samo sebe možete kontrolirati, počinjete uviđati moć koju imate nad svojom božanskom sudbinom.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 18. januara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Današnji dan iznijet će neke važne osjećaje na površinu o kojima možete razmisliti. Mjesec u Škorpionu aktivirat će dublju svijest o vašoj prošloj ili sadašnjoj romantičnoj vezi. Budući da je ovo tako važno vrijeme za razmišljanje i iscjeljenje, ono što se danas može pojaviti moglo bi biti više o onome što se dogodilo u prošlosti, a što još uvijek utječe na izbore koje sada donosite.

U tom smislu, važno je dopustiti sebi da putujete u dubinu onoga što se pojavljuje. Uran u Biku donosi neke neočekivane jasnoće ili otkrića, ali važno je ostati svjestan svega što se pojavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kao zemljani znak, ponekad se borite s neočekivanim, ali ste tijekom prošle godine bili vođeni da radite na izgradnji svoje emocionalne sigurnosti. Kad se to dogodi, vidjet ćete da možete zadržati prostor i još uvijek osjećati kontrolu, čak i u najneočekivanijim trenucima. To će vam omogućiti da danas otkrijete dublju istinu koja će vam pomoći da se dublje iscijelite i iskoristite više prilika koje vas okružuju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste Bik, Škorpija i OVAJ znak, ova srijeda, 18. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top