Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 16. do 22. januara

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Čini se da se stvari uvijek pomaknu pozitivno kad se najmanje očekuju. U tjednu koji je pred nama ne samo da se izravno pojavljuju Uran i Merkur, već i Mladi Mjesec u Vodenjaku. Uran je u Biku, koji je znak koji vlada romantičnim vezama, od 2018. godine.

Tijekom ovog vremena, stabilnost i struktura ovog područja vašeg života prolaze kroz reviziju. Svake godine Uran je direktan na duže vrijeme, ometajući rast unutar vašeg romantičnog života, ali jednom kada je direktan, uvijek to nadoknađuje. Kako se Uran ovaj tjedan okreće direktno unutar Bika, očekujte da će se dogoditi neki iznenađujući ili šokantni trenuci.

Budući da se to ipak događa na samom kraju tjedna, to može značiti da se prenosi i na sljedeći. Baš kao što se Uran okreće direktno prema Biku, Merkur se također okreće direktno prema Jarcu, osvjetljavajući vaš komunikacijski sektor baš kao što mladi Mjesec u Vodenjaku donosi novi početak u područje vašeg kućnog života. Molimo, budite sigurni da potražite što ovo donosi u vama u vezi sa spoznajama, razumijevanjima i istinom, a zatim promatrajte što se događa oko vas.

Ovaj tjedan postoji mogućnost nekih prijelomnih razgovora u vašoj romantičnoj vezi, koji će vam pomoći da izgladite sve poteškoće i donesete pozitivne promjene. To će također pomoći poboljšati vašu obitelj i kućni prostor, dajući vam strast i stabilnost za kojima žudite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo će biti nevjerojatan tjedan pred vama. Prvo, Merkur se konačno okreće izravno u Jarcu, olakšavajući sve nedavne izazove ili terete koje ste osjećali u svom romantičnom životu.

Retrogradni Merkur u vašem romantičnom sektoru savršena je katastrofa za nesporazume i nedostatak osjećaja da vas netko razumije. Naravno, neki potrebni dublji razgovori mogu pomoći vama i vašem partneru da se osjećate kao da stvarate više prostora za viđenje. Ipak, i Merkur je planet prevarant, pa je moguće da je sve bilo OK, samo što planeti nisu bili na vašoj strani.

To će automatski učiniti da se osjećate otvorenije i angažiranije sa svojim partnerom. Pokušajte shvatiti da ponekad imamo tjedni izazovnijih od drugih, ali da to ne mora oduzeti ljubav koju dijelite. To će imati priliku da se ostvari jer Sunce prelazi u Vodenjaka i Mladi Mjesec se također pojavljuje ovdje.

Mladi Mjesec u Vodenjaku predstavlja lunarnu Novu godinu i novi je početak u vašem životu i vezi ako vam je potreban. Čak i ako ne, budući da aktivira energiju oko intimnosti i transformacije, to bi mogao biti vrlo dubok i prijelomni tjedan za vas. Uzmite ono što ste naučili i vjerujte svemu što se dogodilo kako biste se vi i vaš partner mogli poboljšati.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 16. do 22. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top