RIBA se NE PRETVARA i nije prekrivena MASKAMA. Ona je ISKRENA, UVIJEK ISTA i SVOJA i nitko i ništa ju NE MOGU PROMIJENITI!!

RIBA se NE PRETVARA i nije prekrivena MASKAMA. Ona je ISKRENA, UVIJEK ISTA i SVOJA i nitko i ništa ju NE MOGU PROMIJENITI!!

16 siječnja, 2023 0 By Admin

Riba je rođena da dominira. Ona tamo gdje prođe ostavi svoj trag koji se još mnogo vremena vidi i čuje. Ona jako teško ostaje neprimijećena. Svi znaju kakva je osoba i dive joj se na uspjesima do kojih je sama došla kroz život. Ukoliko izazovete ribu, ona će postati nemilosrdna.

Nećete ostati nekažnjeni ako ju duboko povrijedite ili dirnete u ono što joj je sveto. Ona pamti sve i sve vraća prema zaslugama. Ona ono što je njezino, brani. Ako taknete nešto što je njezino, shvatiti ćete da je to ipak bio krivi postupak.

Ribe su spremne na gotovo sve. Sa ribom morate biti pažljivi i morate znati da se prema njoj ne možete odnositi kako vi hoćete. Ukoliko okusite ribinu reakciju, tada ćete shvatiti da se u njezin život više nećete petljati. Neke stvari u životu riba radi ne razmišljajući.

To je zato što u većini slučajeva pušta srce da odluči. Njezino srce ju je i dovelo tu gdje i je i zato je ona toliko sretna sa svojim životom. Međutim, kada je netko drugi u pitanju i kada se ne tiče direktno nje, tada jedino razumom razmišlja. Često je puna odličnih savjeta i vrlo često kroz život svojim savjetima mnogima pomogne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zbog toga je vrlo omiljena jer je na takav način mnogima pomogla da riješe svoje probleme. Riba je pravi biser. Čuvajte ju, jer uz nju vam život samo može biti ljepši i lakši.

Stranice: 1 2