OVE SEDMICE: Vodolija dobija važne vijesti, Ovan će imati razloge za optimizam, Rak dolazi do novca, Blizance i Strijelca čekaju slatka razna ljubavna čuda…

OVAN

Poboljšanje u vašim odnosima s ljubavnim partnerom ili bliskim prijateljem izaziva optimizam u pogledu budućnosti, a još više prema sadašnjosti. Vaš osjećaj vlastite vrijednosti je jak i formulirate pozitivne ideje o svom životu u mjesecima koji su pred vama. Nemojte sada praviti nikakve konkretne planove. Zapišite ih i vratite im se kasnije kada ružičasti sjaj malo izblijedi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Neočekivana povišica mogla bi natjerati da se osjećate posebno velikodušno prema onima koje volite. Vaši će darovi biti cijenjeni, ali pazite da ne izbrišete sve što ste stekli. Romantični ideali mogli bi se prožimati u vašoj svijesti, a vi ćete razmišljati o prekrasnim mislima o strastvenom susretu sa svojim ljubavnim partnerom. Samo naprijed. Držite se sjećanja u danima i tjednima koji dolaze.

 

 

BLIZANCI

Zaljubiti se na prvi pogled je nešto što nikada niste mislili da će se dogoditi, ali moglo bi se dogoditi danas. Romantična veza može uslijediti ili ne, ali uzburkanost koju dobijete od upoznavanja nove osobe učinit će da se osjećate bolje o sebi i životu. Osjećaj avanture može vas natjerati da čeznete za putovanjem u daleku zemlju. Ako ste htjeli planirati odmor, učinite to danas.

 

 

RAK

Filmovi koji uključuju puno specijalnih efekata mogli bi vam sada biti posebno privlačni. Možda ćete odlučiti saznati više o tome kako se takvi učinci proizvode. Možda biste se željeli okušati i u računalnoj grafici. Daleki dosegi vaše mašte mogli bi vas iznenaditi. Zabavite se s ovim. Mogli biste to učiniti za vas u budućnosti.

 

 

LAV

Život je avantura. Barem, takav je vaš stav danas. Ispunjeni prošlim uspjehom i uživajući u naklonosti prijatelja, osjećate se posebno samouvjereno i entuzijastično. Razmotrit ćete, ako ne i usvojiti bilo koju moguću opciju za svoju budućnost, čak i ako uključuje odlazak u egzotičnu zemlju! To će uključivati ​​učenje i upoznavanje novih ljudi koji dijele vaše interese.

 

 

DJEVICA

Novo jedinstvo i svrha mogli bi stvoriti pozitivniju atmosferu u vezi s vašom karijerom. Priznanje i povećani prihodi tek su na vidiku. Nemojte se iznenaditi ako se promjene spremaju. Mogli biste završiti u sasvim drugoj profesiji! Podrška i naklonost prijatelja mogu vas provesti kroz tranziciju.

Nastavak na idućoj stranici…

OVE SEDMICE: Vodolija dobija važne vijesti, Ovan će imati razloge za optimizam, Rak dolazi do novca, Blizance i Strijelca čekaju slatka razna ljubavna čuda…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top