Netko će sresti bivšeg i stari plamen i strast ponovo će se rasplamsati; vrijeme je da se raščiste stari nesporazumi…

OVAN

Vaša veza polako se guši pod teretom neizrečenih problema i neriješenih problema. Izbjegavali ste ih iz straha da će suočavanje s njima dovesti do raspada vaše veze. Međutim, uskoro ćete biti neobično sukobljeni i spremni ste sagledati sva pitanja koja su vam se prije činila pogrešnim.

 

BIK

Pravo je vrijeme da se poprave ograde i raščiste stari nesporazumi. Također se možete zbližiti s nekim od koga ste se prije udaljili. Postoji realna mogućnost da ćete se susresti sa starim plamenom i strast između vas će se ponovno rasplamsati. Balansiranje prošlih i sadašnjih odnosa danas može biti posebno zahtjevan zadatak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

RAK

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njega!

 

LAV

Nalazite se na kritičnoj točki u vašoj vezi i uskoro ćete biti blagoslovljeni neobičnom jasnoćom vizije. Moći ćete jasno i bez emocija prosuditi gdje ste bili i kamo sada idete. Također ćete moći procijeniti jeste li zadovoljni smjerom kojim je vaš život krenuo i hoćete li se držati ovog tečaja ili ne.

 

DJEVICA

Uživajte u romantičnom vremenu sa svojim partnerom. Bit će to opušteni i lijeni dani. Čak i ako ne planirate ništa posebno, provest ćete neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i svojom obitelji. Stavite hitne probleme na čekanje i uživajte u malim stvarima đ života. Bit ćete ispunjeni osjećajem zadovoljstva i čuđenja.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Netko će sresti bivšeg i stari plamen i strast ponovo će se rasplamsati; vrijeme je da se raščiste stari nesporazumi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top