Naredna 3 dana nekome će obilježit ponuda za brak, samci u OVIM znakovima će započet vezu, afere, a jedan znak će se moći vratiti bivšem…

OVAN

Potrebno je procijeniti svoju vezu i postaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Ograničenje ovih zahtjeva zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da u njoj uživate na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

 

BIK

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga ne prepoznajete da su veze višestruka vrata. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku približiti se nekome kome se duboko divite proteklih godina. Bit ćete jako oduševljeni što imate ovu osobu u blizini.

 

BLIZANCI

Dani su idealni za kvalitetno provođenje vremena s obitelji. Sada možete obaviti i neke važne obiteljske obveze. Odvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima ili prijateljima. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimna druženja. Ovih dana možete duboko istražiti osjećaje jedno drugoga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete društveno dostupniji kako biste upoznali potencijalnog partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš ljubavni život će definitivno krenuti u pozitivnom smjeru.

 

LAV

Pravo je vrijeme za planiranje velikih promjena pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste preći na višu razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je ostavilo vašeg partnera u neznanju o vašim pravim osjećajima. Samo ogolite svoje srce i vidjet ćete da sve nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

DJEVICA

Sada će vjerojatno doći do komplikacija u vašoj romantičnoj vezi. Morate se čvrsto obuzdati jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koju osjećate prema svom partneru, a koja je zakopana pod brdom stresa. Održavanje dobre ravnoteže između samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Naredna 3 dana nekome će obilježit ponuda za brak, samci u OVIM znakovima će započet vezu, afere, a jedan znak će se moći vratiti bivšem…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top