LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Septembar: Lava, Vodoliju i Blizance će ljubav usrećiti, dok OVE znakove čekaju LJUBAVNI PROBLEMI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Septembar: Lava, Vodoliju i Blizance će ljubav usrećiti, dok OVE znakove čekaju LJUBAVNI PROBLEMI!

23 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete početi shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete u povlačenje zdravih granica u vašim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobronamjerniku ne bi trebalo biti dopušteno da odlučuje umjesto vas i na kraju je vaše mišljenje ono što je važno. Učinite taj prvi korak i poštovanje prema sebi će se značajno povećati.

 

BIK

Ljubavni horoskop: Možda imate stalan pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas gorka iskustva iz prošlosti utječu. Međutim, ako se bojite, samo gazite nježno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je vrijeme da izliječite svoje odnose. Planeti su toliko usklađeni da ćete početi shvaćati da je bolje pustiti svoje stare zamjere i umjesto toga se usredotočiti na obnovu svog života i odnosa. Problemi će se odjednom pojaviti kao ono što zapravo jesu i shvatit ćete koliko ste ih razmjerili.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

 

LAV

Dan je idealan za kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji. Sada se također možete pobrinuti za neke važne obiteljske obveze. Izvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimno druženje. Danas možete dublje istraživati ​​jedni drugeima osjećaje.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

VAGA

Danas možete osnovati nove saveze. Nadamo se da će to biti ozbiljno i da će ići daleko. Voljet će vas netko poseban i voljet ćete i vi. Međutim, određeni problemi mogu se pojaviti zbog miješanja obitelji i drugih nevidljivih okolnosti koje čekaju da testiraju trajnost vaše veze.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna osoba! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

 

STRIJELAC

Sjajan je dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte sve svoje tajne s njim i podijelite brige koje imate! Dopustit će priljev entuzijazma u vašu vezu, zbližavajući vas kao prijatelje, ali i kao par.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Negdje ste počeli osjećati da su vam romantične veze ovih dana dosadne i neispunjavajuće. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romantike može ponovno pokrenuti vašu želju za sklapanjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak pa će biti i vaša nagrada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Danas ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da finalizirate odluku koja vas je zbunjivala već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Vaš partner surađuje i podržava. Podijelite svoje brige sa svojom dragom osobo  umjesto da brige držite u sebi. To će vam biti od velike pomoći i uvelike će vam ublažiti stres. Isprobajte to uz kavu ako je to doista povezano s vašim partnerom, neće puno reagirati u javnosti pa ćete to lako izbrbljati.