LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Januar: Lava, Vodoliju i Blizance će ljubav usrećiti, dok OVE znakove čekaju LJUBAVNI PROBLEMI!

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete početi shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete u povlačenje zdravih granica u vašim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobronamjerniku ne bi trebalo biti dopušteno da odlučuje umjesto vas i na kraju je vaše mišljenje ono što je važno. Učinite taj prvi korak i poštovanje prema sebi će se značajno povećati.

 

BIK

Ljubavni horoskop: Možda imate stalan pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas gorka iskustva iz prošlosti utječu. Međutim, ako se bojite, samo gazite nježno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je vrijeme da izliječite svoje odnose. Planeti su toliko usklađeni da ćete početi shvaćati da je bolje pustiti svoje stare zamjere i umjesto toga se usredotočiti na obnovu svog života i odnosa. Problemi će se odjednom pojaviti kao ono što zapravo jesu i shvatit ćete koliko ste ih razmjerili.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

 

LAV

Dan je idealan za kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji. Sada se također možete pobrinuti za neke važne obiteljske obveze. Izvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimno druženje. Danas možete dublje istraživati ​​jedni drugeima osjećaje.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Januar: Lava, Vodoliju i Blizance će ljubav usrećiti, dok OVE znakove čekaju LJUBAVNI PROBLEMI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top