Ljubavna kompatibilnost VODOLIJE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost VODOLIJE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

16 siječnja, 2023 0 By Admin

Vodolija i Djevica

Ovo je odnos koji počinje mentalnom privlačnošću i tu ostaje. Pokreću vas originalnost i invencija, nudeći nove ideje i uvid u sve što radite. Vašu Djevicu, s druge strane, pokreću točnost i preciznost, fokusirajući se više na male detalje nego na veliku sliku. Svojoj prizemnoj Djevici možete se činiti čudnim i čudnim. On ili ona će se vjerojatno činiti previše praktičnim i možda ćete se umoriti od kritike, koliko god ona bila dobronamjerna. Ovaj odnos će funkcionirati ako naučite prihvatiti međusobno potpuno drugačiji pristup životu.

 

Vodolija i Vaga

U Vagi upoznajete nekoga tko je ukusan, kreativan i posvećen potrazi za ljepotom. Za vas, ovo je dobro mjesto za početak. Vaša Vaga ima dobre namjere i prema drugima se – uključujući i vas – odnosi s pristojnošću i razumijevanjem. Oboje ste više zabrinuti za mentalnu nego fizičku privlačnost, a vaš odnos potiču jezik i riječi. Vaš radikalan pristup iskrenosti može biti problem miroljubivim Vagama. Ako možete naučiti biti iskren, a da ne budete brutalni, možete imati dugu i sretnu vezu s Vagom istomišljenika.

 

Vodolija i Škorpion

Zamjerate autoritetu, a ako postoji nešto što ne možete podnijeti, njome se dominira ili ga se drži. Kad se spojite sa Škorpionom, sretnete nekoga tko također razumije borbu za moć. Oni ne planiraju da sruše establišment kakav jesi, ali su sigurno razmišljali o tome. Poput vas, Škorpioni imaju snažne ideje o svijetu u kojem žive i radije se okružuju ljudima koji dijele njihova uvjerenja. Za razliku od vas, Škorpioni su jako emotivni ljudi. Više volite mentalno vođene odnose, a Škorpion bi vam mogao biti previše.

 

Vodolija  i Strijelac

Vi ste inovativni i jedinstveni. Obično vas privlače ljudi koji dijele vaša temeljna uvjerenja, sve dok vjerujete da su inteligentni, otvoreni, suosjećajni i dobronamjerni. Kada sretnete Strijelca, odmah vas privlače na mentalnoj razini. Sa Strijelcem ćete imati čvrsto prijateljstvo i ostati odani u svim situacijama. Budući da niste posebno emocionalno nabijena osoba, skloni ste uspostavljanju odnosa s drugima kroz racionalno razmišljanje… a racionalno, Strijelac postiže dovoljno bodova da osvoji vaše srce.

 

Vodolija i Jarac

Čvrst jarac može biti previše konzervativan za vaš eklektičan ukus. Isto tako, Jarac će vjerojatno misliti da ste čudni. Ako uspijete pronaći iznimnog jarca– onog koji neće suditi o vašoj sklonosti odbacivanju prošlosti kako biste prigrlili budućnost – zapravo ćete moći živjeti život još bliže rubu nego sada. Nitko od vas nije osobito emocionalan, pa vam je možda teško u međusobnom izražavanju naklonosti i ranjivih osjećaja. Dobra vijest je da ćete uvijek moći zadržati veliko poštovanje jedno prema drugome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodolija i Vodolija

Druga Vodolija može biti jednako čudna kao i vi, ali to ne znači da će veza funkcionirati. Ako imate različite stilove života, na primjer, možda nećete moći pronaći sredinu. Vaša potreba za neovisnošću također može biti toliko jaka da je veza osuđena na propast prije nego što i počne. Morat ćete se pobrinuti da svojoj Vodoliji uvijek dajete dovoljno slobode, i obrnuto. Što se tiče romantike, morat ćete se svjesno truditi da stvari često začinite ili biste na kraju mogli postati mehanički jedno s drugim.

 

Vodolija i Ribe

Ribe su emocionalna stvorenja, dok ste vi više intelektualno orijentirani. Morat ćete naučiti kako ugraditi maštovite i intuitivne darove vaših Riba u svoj ponekad odvojen mentalni okvir. Vaša će Riba, zauzvrat, ponekad morati naučiti kako komunicirati na racionalne i neemocionalne načine – čak i ako je to kontraintuitivno – kako bi vam pomogla razumjeti njegove ili njezine potrebe. Ako vas dvoje možete postići ovu ravnotežu, završit ćete s emocionalno i intelektualno zadovoljavajućim odnosom koji može izdržati gotovo sve.

Stranice: 1 2