Ljubavna kompatibilnost VODOLIJE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost VODOLIJE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

16 siječnja, 2023 0 By Admin

Kao neovisni, neobični Vodenjak s humanitarnim instinktima, potreban vam je partner koji razumije vašu duboku ljubav prema ljudima i želju da učinite svijet boljim mjestom. Prozračni Blizanci i Vaga vaši su najveći obožavatelji, dok vas konzervativni ili kontrolirajući znakovi uopće neće “dobiti”.

 

Vodolija i Ovan

Možda ćete doslovno vidjeti vatromet kada se spojite s impulzivnim Ovnom. Ako je itko inovativan i neovisan kao vi, to je Ovan. Vaš će partner uvijek biti spreman za novi projekt ili iskustvo. Samo izgovorite riječ i spremni su za polazak. Nitko od vas ne može izdržati predugo, a zajedno činite uzbudljiv i aktivan par. Vaš će vas ovan naučiti prihvatiti stajališta koja se razlikuju od vaših, a ako oboje možete naučiti da biti praktičan ne znači uvijek biti dosadan, ovo je odnos s dugoročnim potencijalom.

 

Vodolija i Bik

Iako se ponosite time što ste otvoreni, opirete se promjenama jednako kao i vaš tvrdoglavi partner Bik. Razlika je u tome što ćete se također vjerojatno predomisliti na kapaljku, dok Bik odbija popustiti ili odustati – ikad. Jednom kada vas vaš Bik pusti u svoje srce – nešto što se ne događa lako – postaje nemoguće pustiti vas. Cijenite svoju neovisnost i mogli biste se osjećati ugušeno ovom žestokom odlučnošću. Isto tako, Bik bi se mogao osjećati ugroženo vašom neovisnošću, vjerujući da niste baš predani vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodolija i Blizanci

Prozračni Blizanci mogu vas oboriti s vaših intelektualnih nogu tom duhovitošću i mentalnom agilnošću. Put do vašeg srca, na kraju krajeva, vodi kroz jezik i ideje. Slavno ćete se slagati s brbljavim Blizancima od samog početka. Oboje ste ovisnici o informacijama i možete provoditi sate dijeleći, raspravljajući i secirajući sve što ste naučili. Vaša je prijateljska, laka komunikacija i izrazit ćete svoje osjećaje jedno prema drugome na eklektične načine. Međutim, nitko od vas nije utemeljen i morat ćete biti praktičniji da održite vezu.

 

Vodolija i Rak

Vodolija i Rak su gotovo polarne emocionalne suprotnosti. Ne pokazujete svoje emocije prema van, radije ih zadržavate u sebi. Čak i sa svojim tvrdim vanjskim školjkama, Rakovi ne mogu sakriti svoje osjećaje. Oni također plaču više od drugih znakova. Vaš Rak može biti zbunjen vašim emocionalno udaljenim načinima, a to ga može učiniti nesigurnim. Možda ćete otkriti da vašem Raku jednostavno treba više pažnje i ljubavi nego što ste vi sposobni dati. Ova će veza funkcionirati samo ako možete preboljeti svoj strah od emocionalne vezanosti – što nije mali podvig za Vodenjake.

 

Vodolija i Lav

Vodolija i Lav su suprotni znakovi. To znači da ste vrlo različiti, ali i da imate priliku učiti jedni od drugih. Ako postoji jedna stvar koja Lavu treba, to je da ga obožavaju – sigurno svi oko njega ili nje, ali prije svega ljubavnik. Lavovi zahtijevaju stalan tok pažnje i pohvale. Skloni ste biti samomotivirani, što znači da možda niste zainteresirani za maženje svog Lava ego 24/7. Svojom prirodnom odvojenošću lako možete povrijediti svog partnera, često a da toga niste ni svjesni. Kompromis je ključ da ovaj odnos funkcionira.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2