Dolaze dani TAJNI i LAŽI koje će se SAZNATI i vise NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

OVAN

Vaš um je vrlo aktivan. Puni ste ideja i inspiracije. Neprestano ćete smišljati nove planove koje ćete vrlo lako isplanirati i provesti. Vaš jedini problem bit će to što ćete se možda osjećati preplavljenim bujicom novih ideja koje će vam neprestano ispunjavati um. Također ćete vjerojatno potaknuti druge oko sebe na višu razinu aktivnosti.

 

BIK

Možete riskirati kupnjom srećke ili kupovinom. Dobitak je sasvim očit jer će sreća biti na vašoj strani. Situacija može od vas zahtijevati da budete malo odlučni sa svojim gledištem. Vaša šutnja može biti pogrešno shvaćena i dovest će vas u upitnu poziciju. Zato bolje ne dopustite da itko stvori mišljenje protiv vas.

 

BLIZANCI

Ovih dana ćete se osjećati predanije i završit ćete sve zaostatke koji su se možda nakupili. Čišćenje ovoga dat će vam lijep osjećaj postignuća i to će primijetiti ljudi koji su vam važni. Rezultat je da ćete biti više cijenjeni i kod kuće i na radnom mjestu. Ako ste imali ili imate tajnu vezu, postoji velika mogućnost da vaša voljena osoba to sazna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Bit će neobjašnjivih događaja u vašem životu u ovom trenutku. Nježni osjećaji lako teku od vas prema svima koje sretnete, posebno prema osobama suprotnog spola koje ćete impresionirati. Postat ćete svjesni posla koji trebate obaviti kako biste se slagali s ljudima na poslu i kod kuće.

 

LAV

Imate oštar jezik i logičan um. Ali ova vaša sposobnost može patiti zbog vaše nesigurne prirode. Pokušajte ići s tokom umjesto da mu se suprotstavljate kao uvijek. Iskustvo će vas naučiti puno više vrijednih lekcija koje zasićenje vašeg ega nikada ne može. Kasnije ćete biti opušteni i puni samopouzdanja.

 

DJEVICA

Postoji neki osobni događaj u vašem životu koji vas koči i koči vaš napredak. Pokušajte riješiti ove stvari ako se stvarno želite spasiti ozbiljnih problema. Pokušajte preispitati vrijednost odnosa; vrijednost može biti odlučujući čimbenik u smislu doprinosa koji morate dati vezi. Ako ste u prošlosti griješili i smatrate da vam te tajne mogu naštetiti u odnosu u kojemu ste sada, imajte na umu da bi se vrlo lako te tajne mogle saznati.ᅠᅠᅠ

Nastavak na sljedećoj stranici…

Dolaze dani TAJNI i LAŽI koje će se SAZNATI i vise NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top