Dolaze dani nakon koji više ništa neće biti isto za OVE znakove! Ljubav će im pomutiti i srce i razum…

OVAN

Promjena dolazi u vaš romantični život, ako ste voljni resetirati vrijednosti. Volite li sebe uistinu dovoljno da odaberete partnera koji odražava tu visoku razinu autentičnog samopouzdanja. Ako smatrate da trenutno nije baš tako, ovo je idealan trenutak da promijenite svoje razmišljanje i pronađete nekoga tko ispunjava vašu najvišu viziju.

 

BIK

Duboka povezanost  vam je na dohvat ruke. Možda ćete biti ohrabreni otkriti tajnu stranu partneru. Želja za ujedinjenjem može vas potaknuti da se krećete kroz prošle probleme i otkrijete još jedan aspekt veze. Možda ćete se osjećati dovoljno ugodno da se opustite i podijelite prostor s partnerom. Pazite da se ne krećete prebrzo. Umjesto toga, zastanite i uživajte u ovom izvanrednom trenutku.

 

BLIZANCI

Sve su oči uprte u vas- osobito kada je u pitanju romansa. Nemojte se iznenaditi ako za vama okreću glae! Vaša energija u izobilju vjerojatno je zarazna, a u ljubavne avanture mogu krenuti sa samouvjerenom aurom. Ako ste u vezi, dragi vam može dati kompliment ili vas posebno raznježiti. Nastanite svoj prirodno hrabar duh, a ostalo će uslijediti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaš ljubavni život je pun obećanja, ali bi mogao biti malo preintenzivan za vaš ukus. Položaj planeta vas može učiniti pomalo osjetljivim i bodljikavima, ali, s druge strane, idealno je za izradu plana o tome kako želite da vaša idealna veza izgleda i osjeća se. Zamislite svog savršenog partnera u izuzetnim detaljima, jer sada je u zraku magija i manifestacija.

 

LAV

Vaša ljubav prema partneru mogla bi se osvježiti. Mogao bi vam reći o svojoj jedinstvenoj ideji vezanoj uz strastvenu temu ili podijeliti svoja razmišljanja o zajedničkom interesu. To vas može podsjetiti na osobine koje su vas u prvi mah privukle njemu, dok ste bili samo prijatelji. Ako ste slobodni, možete poraditi na proširenju svog djelokruga, pa čak i uroniti nožne prste u nepoznate romantične vode. Postoji mnogo prilika za povezivanje, stoga zadržite optimističan stav.

 

DJEVICA

Istraživanje vaših strasti može dovesti do zanimljivih rezultata. Možda ćete moći lakše prihvatiti svoje dublje romantične čežnje kada saznate što su one kopanjem u svojoj podsvijesti. Udobnije sa sobom može vam pomoći da napravite put za privlačnu i intuitivnu vezu. Nemojte se bojati zakoračiti u ovu prosvjetljujuću fazu – prihvatite fascinantne trenutke koji su pred vama.

Nastavak na sljedećoj strani…

Dolaze dani nakon koji više ništa neće biti isto za OVE znakove! Ljubav će im pomutiti i srce i razum…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top