Dolaze dani nakon koji više ništa neće biti isto za OVE znakove! Ljubav će im pomutiti i srce i razum…

Dolaze dani nakon koji više ništa neće biti isto za OVE znakove! Ljubav će im pomutiti i srce i razum…

4 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Promjena dolazi u vaš romantični život, ako ste voljni resetirati vrijednosti. Volite li sebe uistinu dovoljno da odaberete partnera koji odražava tu visoku razinu autentičnog samopouzdanja. Ako smatrate da trenutno nije baš tako, ovo je idealan trenutak da promijenite svoje razmišljanje i pronađete nekoga tko ispunjava vašu najvišu viziju.

 

BIK

Duboka povezanost  vam je na dohvat ruke. Možda ćete biti ohrabreni otkriti tajnu stranu partneru. Želja za ujedinjenjem može vas potaknuti da se krećete kroz prošle probleme i otkrijete još jedan aspekt veze. Možda ćete se osjećati dovoljno ugodno da se opustite i podijelite prostor s partnerom. Pazite da se ne krećete prebrzo. Umjesto toga, zastanite i uživajte u ovom izvanrednom trenutku.

 

BLIZANCI

Sve su oči uprte u vas- osobito kada je u pitanju romansa. Nemojte se iznenaditi ako za vama okreću glae! Vaša energija u izobilju vjerojatno je zarazna, a u ljubavne avanture mogu krenuti sa samouvjerenom aurom. Ako ste u vezi, dragi vam može dati kompliment ili vas posebno raznježiti. Nastanite svoj prirodno hrabar duh, a ostalo će uslijediti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaš ljubavni život je pun obećanja, ali bi mogao biti malo preintenzivan za vaš ukus. Položaj planeta vas može učiniti pomalo osjetljivim i bodljikavima, ali, s druge strane, idealno je za izradu plana o tome kako želite da vaša idealna veza izgleda i osjeća se. Zamislite svog savršenog partnera u izuzetnim detaljima, jer sada je u zraku magija i manifestacija.

 

LAV

Vaša ljubav prema partneru mogla bi se osvježiti. Mogao bi vam reći o svojoj jedinstvenoj ideji vezanoj uz strastvenu temu ili podijeliti svoja razmišljanja o zajedničkom interesu. To vas može podsjetiti na osobine koje su vas u prvi mah privukle njemu, dok ste bili samo prijatelji. Ako ste slobodni, možete poraditi na proširenju svog djelokruga, pa čak i uroniti nožne prste u nepoznate romantične vode. Postoji mnogo prilika za povezivanje, stoga zadržite optimističan stav.

 

DJEVICA

Istraživanje vaših strasti može dovesti do zanimljivih rezultata. Možda ćete moći lakše prihvatiti svoje dublje romantične čežnje kada saznate što su one kopanjem u svojoj podsvijesti. Udobnije sa sobom može vam pomoći da napravite put za privlačnu i intuitivnu vezu. Nemojte se bojati zakoračiti u ovu prosvjetljujuću fazu – prihvatite fascinantne trenutke koji su pred vama.

VAGA

Vaša psiha sadrži sve odgovore koje tražite o svom ljubavnom životu. Planetarni tranziti bi vas mogli probuditi u misterije vašeg vlastitog uma i vaših najdubljih, najskrivenijih želja. Ako ušutite i slušate jako pažljivo, možete doći do moćne spoznaje. Možete prihvatiti tu istinu i onda postaviti važne ciljeve za svoju vezu. Bilo da je vaša veza ležerna, ozbiljna ili između, znate kako to učiniti.

 

ŠKORPIJA

Ništa vas sada ne može odvratiti od romantike. Dok šarmantna. Vjerojatno cijenite najbolje aspekte svog partnera – i glasno i ponosno mu dajete do znanja. Zidovi bi se mogli srušiti između vas, odražavajući toplu želju za intimnom vezom. Izrazite istinske želje svog srca, ali pazite da ne gurnete glavu u oblake i ne skrenete s puta.

 

STRIJELAC

Ljubav bi vam trenutno mogla biti pred nosom. Planetarni tranziti pružaju vam privlačne prilike da se povežete s osobom istomišljenika, ali jedinstvenom. Možda ćete upoznati sastanak preko zajedničkog prijatelja – ili odlučiti da želite upoznati prijatelja na drugačiji način. Povezivanje oko zajedničkih interesa može vas dovesti do novih iskustava i različitih perspektiva. Uđite u svoj element i pripremite se za druženje!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Romantične pustolovine iz snova zapisane su u zvijezdama za vas. Nebo je granica u ljubavi i mogla bi se javiti bezgranična žudnja za učenjem od značajne druge osobe. Možete uživati ​​u putovanju u dubine umova jedni drugih i gledajući što tamo nalazite. Iskustvo se može osjećati opojno i duboko ranjivo, ali spremni ste otići tamo ako jesu. Dok njegujete svoju vezu, pazite da se potpuno ne izgubite. Održavajte pogled na zajedničku vezu između vas.

 

VODOLIJA

Vaši najvažniji ciljevi u vezi su vam na vidiku na rijedak i ispunjavajući način. Mogli biste biti spremni postaviti namjere da nova ljubav procvjeta — ili da vaše trenutno partnerstvo podnese romantično voće koje ste željeli. Što god radili, zapamtite da za novi početak morate vizualizirati budućnost koju želite.

 

RIBE

Tragati za ljubavlju za kojom žudite sada je vrijedan cilj, i jednostavno biste ga mogli postići. Planetarni tranziti osnažuju  vas da preuzmete kontrolu nad svojim romantičnim životom. Kako se vaše želje pomiču u prvi plan, manja je vjerojatnost da ćete se udaljiti od svjetla reflektora, umjesto da ga prihvatite – i to u svoju korist. Ovo je vrijeme da se stvari dogode i usput izgradite intimnu vezu. Usmjerite svoju strastvenu naklonost, i sigurno ćete zasjati.