DNEVNI HOROSKOP za 17. Januar: Raku će netko PRIZNATI OSJEĆAJE, Djevica saznaje za NEPRIJATELJA, Ribe će se SUKOBITI…

OVAN

Dnevni horoskop: Dan će biti tobogan između emocionalnih i praktičnih stvari. Kretanja planeta osiguravaju da ćete ujutro vjerojatno biti emocionalni i da ćete suditi o različitim stvarima na temelju svojih emocionalnih odgovora. To može dovesti do nekih pogrešnih prosudbi, ali stvari će se početi slagati navečer i vi ćete razviti praktičniji pristup.

 

BIK

Stare veze i iskustva sada mogu igrati važnu ulogu u vašem životu. Bit ćete pod ogromnim pritiskom da dobro funkcionirate u svim sferama, ali morate shvatiti da velik dio tog pritiska proizlazi iz nemoguće visokih standarda koje ste sebi postavili. Iskrenost i poštenje odvest će vas daleko u odabranom polju, ali budite spremni ostati vjerni vlastitim uvjerenjima i idealima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam dolaze. Vaš vlastiti unutarnji glas sada je vaš najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i činite ono što vam govore i naučit ćete puno o sebi i smjeru u kojem želite da vaš život ide.

 

RAK

Bit ćete privrženi i puni ljubavi prema svima s kojima danas dođete u kontakt! Netko će možda biti dirnut vašom velikodušnošću i do kraja dana će priznati svoje osjećaje prema vama. Koliko god gorka iskustva još uvijek imate na umu, ali ovo je vrijeme da se oslobodite svih negativnosti i zamjerki koje ste dugo držali.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Dan će vam vjerojatno biti vrlo naporan. Vjerojatno ćete primiti posjetitelje ili ćete možda planirati izlazak. Ovo može biti i vrijeme kada počinjete s velikim radovima na obnovi svoje kuće ili kupujete ili se preselite u novu kuću. Iako ćete morati biti vrlo aktivni tijekom dana, voljet ćete i uživati ​​u svakoj minuti.

 

DJEVICA

Pokušajte biti podalje od ljudi koji unose negativnost u vaš život. Možda ćete se danas iznenaditi da je osoba kojoj ste se povjerili o vama širila loše riječi. Čuvajte se takvih ljudi. Ne dopustite da vam pojedu duševni mir. Možda ćete u svojoj blizini pronaći pravog prijatelja. To može biti vaš supružnik ili vaši roditelji.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 17. Januar: Raku će netko PRIZNATI OSJEĆAJE, Djevica saznaje za NEPRIJATELJA, Ribe će se SUKOBITI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top