CIGANSKE KARTE donose ODLIČNE vijesti OVIM zodijacima, a jedan znak neće znati šta ga je snašlo…

CIGANSKE KARTE donose ODLIČNE vijesti OVIM zodijacima, a jedan znak neće znati šta ga je snašlo…

10 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ciganske karte: Ključ je da stvari budu praktične. Pokušajte zadržati fokus i zadržati svoju poziciju. Ljudi se neće brinuti o maštovitom sanjarenju, stoga zadržite ove osjećaje za sebe. Dajte sve od sebe da se uskladite s energijom grupe pomažući u većem cilju na bilo koji način. Idite u vrt i osjetite prljavštinu u svojim rukama.

 

 

BIK

Dobra vijest je da bi trebali moći pronaći stabilno tlo za svoje intenzivne emocije. Postoji agresivnost u vašoj prirodi koja se može manifestirati. Sve dok ovu tendenciju možete držati pod kontrolom, stvari bi trebale biti u redu. Nema potrebe izazivati ​​svađu. Ključno je ostati prizemljen i obaviti stvari. Praktična pitanja bit će od primarnog značaja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaše emocije su agresivne. Taj će osjećaj privući vašu pažnju i zahtijevati da budete stabilni i razumni u pogledu svih zadataka koje poduzmete. Budite iskreni i puni razumijevanja. Nitko neće razumjeti nejasne metafore ako nemaju praktičnu primjenu. Zalijevajte svoje biljke i očistite svoje dvorište. Što možete biti bliže Zemlji, to bolje.

 

 

RAK

Iskoristite ove dane na najbolji način, jer ovakva energija ne dolazi često. Osjetite agresivnost u svojoj prirodi koja vas potiče da završite stvari. Umjesto da budete frustrirani brojem zadataka, osjetite motivaciju u sebi. Vodite računa o praktičnim stvarima i vodite računa o pitanjima koja se tiču ​​vaših ciljeva i karijere.

 

 

LAV

Dan bi mogao jedva započeti osim ako se ne usredotočite i uzemljite svoje snažne emocije. Vaša uobičajena odvojenost može vam pomoći da se nosite s problemima na moždanoj razini, ali morate biti emocionalno prijemčiviji. Učinite što možete da unesete više stabilnosti u svoj život. Zauzmite agresivan stav prema dovršavanju bilo kakvih praktičnih stvari koje zahtijevaju da ih se završi.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se morati odmoriti od vremena provedenog u oblacima. Spustite se i pozabavite se praktičnim pitanjima koja inače izbjegavate. Vaše emocije imaju veliku snagu, a vaša je priroda agresivnija nego inače. Iskoristite ovu moćnu energetsku kombinaciju u svoju korist. Ne dopustite drugima da vas usmjere u smjeru u kojem ne želite ići.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2