Vrijeme je za rastanak! OVA 4 znaka će ove sedmice PREKINUTI SVOJU LJUBAVNU VEZU, od 16. do 22. januara

Vrijeme je da sagledate ono što jest, da vidite stvari onakvima kakve one uistinu jesu i dopustite si da shvatite da se ljubav ne bi trebala osjećati kao komadić slagalice koji pokušavate prilagoditi. Ili jest, ili ne.

Često ćete morati osjetiti kakvo je ovo iskustvo da biste razumjeli i naučili više o ljubavi, ali ovaj tjedan ima recept za kretanje naprijed i objavljivanje vaše slobode.

Merkur izravan donosi veće razumijevanje i jasnoću stabilnosti vaše veze. Nasuprot tome, direktni Uran može donijeti eksploziju svega što ste pokušavali zadržati u tajnosti ili izbjeći.

To je tjedan prihvaćanja promjena, donošenja odluka i govorenja istine.

U određenom trenutku možete shvatiti zašto forsiranje bilo čega samo završi udaljavanjem od onoga što vam je namijenjeno.

Odluka je jasna kada konačno vidite istinu o svemu, uključujući svoje vrijednosti i potrebe.

Nikada se više ne možete žrtvovati za drugoga, čak i ako se to osjeća kao ljubav.

Četiri horoskopska znaka koji prekidaju veze u tjednu od 16. do 22. januara 2023.:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Uran, planet šoka i strahopoštovanja, kreće se svojim znakom od 2018. godine, donoseći mnoge promjene vama i vašem životu. Veliki Buditelj je retrogradiran od kolovoza, što je zaustavilo mnoge promjene koje ste planirali poduzeti. Retrogradna razdoblja obično su vrijeme za mirno razmišljanje i više unutarnjeg rada. U ovom slučaju, umjesto da unesete te promjene u svoj status veze, od vas se traži da uđete unutra. No, u tjednu koji je pred nama, Uran konačno postaje direktan, što znači da se ta romantična pitanja više neće ignorirati.

Kada se Uran konačno okrene direktno, može se činiti da se sve što ste potiskivali iznenada više ne može zadržati, tako da se stvari u ovom trenutku kreću brže. Uran u Biku predstavlja promjene i strukture povezane s vašim osjećajem sebe. Ovaj prekid dolazi jer ste ga prerasli. Ono što vi i vaš partner želite više nije u skladu, i iako to ne znači da je cijela veza loša, onemogućilo je nastavak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Merkur je u znaku Jarca od početka prosinca, a pred kraj godine je krenuo retrogradno. Merkur je planet koji vlada umom, upravlja i mislima i komunikacijom s drugima. U Jarcu, Merkurov horoskopski znak bio je zabrinut za stabilnost i sigurnost različitih situacija i odnosa u vašem životu.

Budući da je Merkur u Jarcu, to znači da ste razmišljali o tome kako komunicirate i uspostavljate veze unutar vlastitog života. Ovo je zanimljivo područje za vas jer iako često koristite logiku da postignete uspjeh, vaše emocije mogu biti izostavljene iz jednadžbe. Tijekom tog vremena od vas se tražilo da se više usredotočite na to kako se osjećate o nečemu nego na ono što mislite.

To vam je donijelo drugačiju svijest o vašoj romantičnoj vezi. Pretpostavimo da ste se borili da zastupite sebe u svojoj vezi ili ste čak bili u poziciji da vjerujete svojim osjećajima.

U tom slučaju, izravni Merkur mogao bi okončati ne samo svoju retrogradnost, već i vašu vezu. Dok retrogradni Merkur često dovodi do problema u vezi. Uvijek je najbolje pričekati dok ne bude izravno da ga prekinete ili donesete službene zaključke. Sad kad jest, vrijeme je da vjerujete sebi, svojim osjećajima i svemu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Vrijeme je za rastanak! OVA 4 znaka će ove sedmice PREKINUTI SVOJU LJUBAVNU VEZU, od 16. do 22. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top