VODOLIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

VODOLIJA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

15 siječnja, 2023 0 By Admin

Zdravlje

Podsjetnici na grlenu čakru da otvoreno komunicirate i izrazite svoje potrebe mogu doći kroz bolove u grlu ili vratu, disfunkciju štitnjače ili probleme s glasnicama. Očistite se, pijte puno vode i hidrirajte se. Ovo je dobro vrijeme za uravnoteženje tjelesne mase na temelju evolucije i unutarnjeg rada, a ne rutine koju si pokušavate nametnuti. Radite sa svojim emocijama umjesto da radite protiv njih i ravnoteža će biti postignuta do kraja godine. Provjerite hormone i reproduktivne organe u decembru, svjesni osjećaja zadovoljstva i nedostatka kreativnosti u područjima života gdje energija može biti blokirana. Vaše tijelo je sustav informacija koji treba osluškivati u procesu učenja i osobnog napretka.

 

Ljubav i Obitelj

Imate mnogo toga na umu, ali emocionalnim stvarima neće pomoći pretjerano razmišljanje. Razgovarajte o svojim osjećajima, dopuštajući drugima da vas iznenade razinom predanosti i empatije koju stvarno imaju. Vrijeme je da prepoznamo ljubav u najjednostavnijim djelima, nastavimo s osjećajem zahvalnosti i izgradimo nove veze na čvrstim temeljima. Oni koji su u zadnje vrijeme bili u toksičnim ljubavnim vezama imaju priliku prekinuti vezu, podsjetiti se na prave vrijednosti i moralne izbore koje žele napraviti.

Bitno je biti hrabar, zaštititi mlađe, svoju djecu i one za koje si odgovoran. Emocije moraju pronaći svoje mjesto u vašem svijetu, čak i u situacijama kada posao trpi, a profesija je duboko dovedena u pitanje zbog nedostatka posvećenosti vanjskim ciljevima. Osjećajte se sretno s ljudima koji vam izmame osmijeh, vjerujući svom osjećaju kad nešto nije u redu. Tijekom godine morate pronaći vremena za ravnotežu emocija sa statusom, postignućima ili financijama koje vam nepotrebno oduzimaju energiju. Kraj godine može donijeti razočarenja u partnera ili člana uže obitelji, a poslužit će vam kao nove informacije i spoznaje koje vas ne žele udaljiti od vaših ideala, već ih približiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Niste više raspoloženi boraviti na radnom mjestu i okruženju koje vas čini nesretnima ili nervoznima. Ovo bi mogla biti godina velikih profesionalnih promjena kada se osobni problemi preklapaju s vašom karijerom i postaje nemoguće ignorirati dijelove sebe u bilo kojem području života. U martu i aprilu možete očekivati financijske uspjehe ako u njih uložite puno energije, no osjećaj financijske sigurnosti neće vas usrećiti ako ne oživite svoje intimne odnose i ne osjećate se radosno osim egzistencijalnih pitanja . Prepustite se toku i dopustite da vas početak zime iznenadi različitim prilikama i promjenama u vašem cjelokupnom profesionalnom načinu razmišljanja.

Stranice: 1 2