U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka se mogu nadati SJAJNIM DANIMA, a OVOM znaku zvijezde NEĆE BITI naklonjene!-

OVAN

Pred vama su dani za promjene i za uživanje i dani tokom kojih ćete saznati u iskrene osjećaje osobe prema kojoj i vi također gajite duboke osjećaje. Činjenica je da ste posve različiti i da malo toga zapravo imate zajedničkog, ali ono što je istina, je to da imate iskrene osjećaje jedno prema drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Konačno ćete doći u priliku da pokušate promijeniti svoj ljubavni život. Bivša ljubav će vam dati do znanja sve što osjeća prema vama i kakve namjere ima sa vama. Iako nećete vjerovati u iskrenost bivše ljubavi, ipak će vam goditi takva vrsta izjave. Ako ste spremni pokušati još jednom, evo vam prilike za početak nove veze.

 

 

BLIZANCI

Narednih dana bilo bi dobro da donesete konačne odluke oko nekih stvari i situacija koje već neko vrijeme odgađate.  Ovo vrijeme će vam pogodovati i moći ćete ostvariti dosta toga, pa čak i ono u čemu nemate velike nade i očekivanja.

 

 

RAK

Kada je o ljubavi riječ, ovo će biti sjajni dani i idealno vrijeme za ljubav. Ali, kada je o poslu riječ, vrlo lako je moguće da ćete naići na određene probleme, te će vam trebati dosta upornosti i mudrosti da ih uspješno riješite i privedete kraju. Nažalost, vremena za odmor neće biti, a ako će i biti, biti će ga jako malo.

 

 

LAV

U narednim danima doći će do pada raspoloženja i imat ćete potrebu biti najviše sa samim sobom. Neće vam goditi ničije društvo i najsretniji ćete biti da vam se nitko ne obraća i da vas nitko ništa ne pita. Posvetite se sebi, ali nemojte dozvoliti da vam trpi onaj dio života koji ne može čekati da se vi pokrenete.

 

 

DJEVICA

Naredni dani bit će uspješni i donijet će vam uspjeh barem što se poslovnog života tiče. Pratit će vas određeni problemi, ali sa svime ćete se uspješno nositi. Osim toga, pokazat ćete drugima koliko ste sposobni i kako se mogu osloniti na vas.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka se mogu nadati SJAJNIM DANIMA, a OVOM znaku zvijezde NEĆE BITI naklonjene!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top