U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka se mogu nadati SJAJNIM DANIMA, a OVOM znaku zvijezde NEĆE BITI naklonjene!

U NAREDNIM DANIMA: OVA 2 znaka se mogu nadati SJAJNIM DANIMA, a OVOM znaku zvijezde NEĆE BITI naklonjene!

30 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Pred vama su dani za promjene i za uživanje i dani tokom kojih ćete saznati u iskrene osjećaje osobe prema kojoj i vi također gajite duboke osjećaje. Činjenica je da ste posve različiti i da malo toga zapravo imate zajedničkog, ali ono što je istina, je to da imate iskrene osjećaje jedno prema drugome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Konačno ćete doći u priliku da pokušate promijeniti svoj ljubavni život. Bivša ljubav će vam dati do znanja sve što osjeća prema vama i kakve namjere ima sa vama. Iako nećete vjerovati u iskrenost bivše ljubavi, ipak će vam goditi takva vrsta izjave. Ako ste spremni pokušati još jednom, evo vam prilike za početak nove veze.

 

 

BLIZANCI

Narednih dana bilo bi dobro da donesete konačne odluke oko nekih stvari i situacija koje već neko vrijeme odgađate.  Ovo vrijeme će vam pogodovati i moći ćete ostvariti dosta toga, pa čak i ono u čemu nemate velike nade i očekivanja.

 

 

RAK

Kada je o ljubavi riječ, ovo će biti sjajni dani i idealno vrijeme za ljubav. Ali, kada je o poslu riječ, vrlo lako je moguće da ćete naići na određene probleme, te će vam trebati dosta upornosti i mudrosti da ih uspješno riješite i privedete kraju. Nažalost, vremena za odmor neće biti, a ako će i biti, biti će ga jako malo.

 

 

LAV

U narednim danima doći će do pada raspoloženja i imat ćete potrebu biti najviše sa samim sobom. Neće vam goditi ničije društvo i najsretniji ćete biti da vam se nitko ne obraća i da vas nitko ništa ne pita. Posvetite se sebi, ali nemojte dozvoliti da vam trpi onaj dio života koji ne može čekati da se vi pokrenete.

 

 

DJEVICA

Naredni dani bit će uspješni i donijet će vam uspjeh barem što se poslovnog života tiče. Pratit će vas određeni problemi, ali sa svime ćete se uspješno nositi. Osim toga, pokazat ćete drugima koliko ste sposobni i kako se mogu osloniti na vas.

VAGA

Iako želite promjene u mnogim segmentima života, nažalost, narednih dana neće doći do većih pomaka i promjena. Ako osjećate da vam ništa ne polazi za rukom, neka vas to ne zabrinjava. Svaka loša faza života se završi, pa će tako i vaša. Nemojte ništa forsirati, ubrzo će se dosta toga i kod vas promijeniti.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo će biti dani u kojima ćete iskreno uživati i dani u kojima nitko neće moći vašu sreću i dobro raspoloženje pokvariti. Jednom Lavu je jako stalo do vas i pitanje je dana kada će vam prići i priznati sve što osjeća prema vama. A ako i vi želite isto, onda vas ništa ne spriječava ni za ljubavnu sreću.

 

 

STRIJELAC

Ono što je najvažnije je to da ćete narednih dana zaista uživati i da će vam goditi pažnja jednog Lava. No, budite oprezni, jer taj Lav nema ozbiljne namjere sa vama i vrlo je moguće da nije iskren prema vama. Na kraju bi vas mogao povrijediti ili vam čak slomiti srce, a onda sebi nećete moći oprostiti svoju lakovjernost.

 

 

JARAC

Naredni dani su dani za promjene, a najveće promjene vas očekuju na planu ljubavnog života. Ono što se očekuje od vas je da jednom Ovnu priznate svoje osjećaje i time napravite prvi korak. Nećete se razočarati jer taj Ovan želi isto što i vi.

 

 

VODOLIJA

Tokom narednih dana morate biti dosta mudri, pažljivi i oprezni. Velike su šanse da će vas jedna osoba pokušati prevariti i iskoristiti. Pazite kome vjerujete i pazite šta pred kime pričate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vrlo je bitno da narednih dana izbjegavate donositi bilo kakve važne odluke. To se odnosi na poslovne, ali i ljubavne odluke. Svaka kriva donešena odluka bi za sobom mogla povući i određene posljedice. Radije pričekajte neko pogodnije vrijeme i odgodite sve ono što se može odgoditi.