OVE SEDMICE: Vodolija dobija BITNE VIJESTI, Ribe i Rak će doći do NOVCA i DOBRIH VIJESTI, Blizanci će na PUT, Djevica će doživjet ljubav…

OVE SEDMICE: Vodolija dobija BITNE VIJESTI, Ribe i Rak će doći do NOVCA i DOBRIH VIJESTI, Blizanci će na PUT, Djevica će doživjet ljubav…

16 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ove sedmice: Društveni događaj ili grupni sastanak mogao bi zapaliti vaš entuzijazam oko novih ciljeva. Ovi ciljevi mogu uključivati ​​pružanje prilike da iskoristite svoje kreativne talente, kao i da uživate u druženju i drugarstvu svojih kolega članova grupe. Stoga bi se svi događaji koji su zakazani danas mogli pokazati zadovoljavajućim i ugodnim za vas. Ne oklijevajte! Idite naprijed, učinite nešto vrijedno truda i uživajte.

 

 

BIK

Možete početi raditi na projektu koji već dugo želite. Ovo može biti povezano s karijerom ili osobno, ali u svakom slučaju trebalo bi vas unaprijediti u kojem god smjeru želite ići. Jedina mana je to što ste možda malo prestrogi prema sebi i previše kritični prema svom poslu. Pokušajte biti objektivni i promatrajte svoj rad jednako pošteno kao što biste gledali na rad drugih.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Širite svoje vidike. Vi i prijatelj mogli biste isplanirati odmor zbog kojeg ste jako uzbuđeni. To bi moglo uključivati ​​putovanje zrakom, možda preko oceana. Putovanje je uglavnom iz užitka, ali vjerojatno uključuje i mjesto koje ste oduvijek zanimali i koje želite vidjeti, pa je to i poučno putovanje. Imate puno čemu se radovati. Iskoristite to maksimalno i zabavite se.

 

 

RAK

Neke dobre vijesti mogu doprijeti do vaših ušiju putem vinove loze u vezi s vašom karijerom. To može uključivati ​​povećanje plaće, ili mogu biti nove beneficije, novi planovi dijeljenja dobiti ili bilo što što može uključivati ​​ulaganja ili novac koji vam dolazi iznad plaće. Ugovori ili drugi pravni dokumenti koji se danas sklapaju svakako bi trebali ići u vašu korist, pa ako ste odgađali potpisivanje bilo kojeg, učinite to danas!

 

 

LAV

Nova i uzbudljiva potencijalna ljubavna veza mogla bi se pojaviti u vašem životu. Ovo je prikladna vrsta trenutne privlačnosti od koje vam živci trne i krv ključa! Hoćete li se odlučiti za ovu privlačnost ili ne, naravno, ovisi o vašoj situaciji, ali što god odlučite, vjerojatno ćete uživati ​​osjećajući uzbuđenje danas. Stoga se pobrinite da izgledate najbolje kada izlazite! Bit će vam drago.

 

 

DJEVICA

Danas biste se trebali osjećati posebno energično i entuzijastično. Stoga je ovo izvrstan dan za pokretanje novog poduzeća, možda uključujući vaš dom, ili bilo koju vrstu poboljšanja života. Moglo bi vam se ukazati više od jedne prilike. Jedno bi moglo uključivati ​​kreativne aktivnosti, a drugo bi moglo biti svakodnevnije. Bez sumnje, odlučite li uzeti oba ili samo jedan, bit ćete zauzeti neko vrijeme. Naporno raditi!

 

VAGA

Planovi za neku vrstu zabave ili grupnog okupljanja mogli bi vam oduzeti mnogo vremena i energije. Možda ćete imati puno pisama za pisanje, telefonske pozive ili druge komunikacije o kojima morate voditi računa, ali to će se vjerojatno pokazati kao izvrstan izgovor za kontaktiranje s prijateljima. Današnji dan bi se mogao pokazati kao neka vrsta zabave prije zabave, koja je odmah u vašoj blizini. Uživaj u danu!

 

 

ŠKORPIJA

Iako biste se danas mogli probuditi s malo grozničavim osjećajem, kako dan bude odmicao, opet ćete biti stari. Trebali biste uložiti puno truda u posao, posebno u svakodnevne poslove i zadatke koje ne biste radije obavljali. Maknite ih s puta, a zatim prijeđite na projekte koji vas zanimaju i koji mogu potaknuti vašu ambiciju i motivaciju. Radite marljivo ujutro i uživajte u ostatku dana.

 

 

STRIJELAC

Ovo je sjajan dan za početak bilo kojeg projekta koji se tiče pisanja, glume ili govora. Vaša kreativna energija danas bi trebala teći slobodno i u izobilju, a vi biste trebali uživati ​​u naletu novih ideja koje vam stalno padaju u glavu. Brojni stimulativni razgovori s bliskim prijateljima trebali bi očuvati vašu energiju. Očekujte da ćete provesti puno vremena na telefonu, ili možda u autu navratiti kod ovih prijatelja. Uživaj u danu!

 

 

JARAC

Ako se već ne bavite nekretninama, vrtlarstvom ili uređenjem interijera, mogli biste otkriti talent za jedno ili sva ova područja i odlučiti se baviti njime. Možda to imate na umu kao mogući budući izvor prihoda, pa biste stoga mogli razmisliti o formalnoj obuci u tom području. Koje ćete odabrati, ako ga uopće, ovisi naravno o vama. Sve ih pažljivo razmotrite, a zatim odlučite što je najbolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Vaša energija i životni entuzijazam bi trebali biti na vrlo visokoj razini. Stoga biste se mogli htjeti sastati s nekim od svojih prijatelja, a možda čak i organizirati neku vrstu improviziranog društvenog događaja. Uzbudljive vijesti i poticajni razgovor trebali bi vam zauzeti um dugo vremena. U nekom trenutku poželjet ćete odraditi dio te fizičke energije, možda brzim hodanjem ili nekom drugom vrstom vježbanja. Uživaj u danu.

 

 

RIBE

Prilika da zaradite nešto dodatnog novca mogla bi doći preko nekoga koga malo poznajete, možda s društvenog događaja na kojem ste oboje nekada bili. Možda niste u potpunosti upoznati s vrstom posla koji je uključen, ali je vaš um oštar pa ćete ga vjerojatno brzo shvatiti. Jedina mana je to što biste mogli raditi više nego što je potrebno, pa stoga postoji opasnost da se umorite. Čuvaj se.