Nekome će se svidjeti mogućnost da ZAPOČNE VEZU sa osobom sa kojom je za sada BLISKI PRIJATELJ!-

OVAN

Ljubav vas tjera na  razmišljanje o nekim novim opcijama jer su se stvari promijenile. Život nas tjera na stalne promjene, ništa nije vječno i ništa ne ostaje isto. Isto tako je ljubav ono što ponekad nije konstanta, već je podložna promjenama koje su često bolne. Odvojite vrijeme da razmislite o svemu što tišti vaš ljubavni život i pokušajte donijeti razumne odluke, ali odluke koje će biti u skladu sa vašim srcem.

 

 

BIK

Ako tražite drugačiju vrstu romantike od one koju trenutno imate, onda bi možda bilo dobro da se pridružite ljudima koji gledaju poput vas. To će osigurati da sebi privučete prijatelje sličnog uma sa kojima ćete moći ostvariti svoje ciljeve i s kojima ćete o tome moći i razgovarati.

 

BLIZANCI

Prošlost ostavite  iza sebe i hrabro krenite dalje u novu i blistaviju budućnost. To je sjajna prilika da krenete u novi smjer i odlučite što biste željeli raditi sa svojim životom. Imate puno vremena ispred sebe da shvatite što želite i da krenete u tom smjeru. Kada naumite, ništa vas neće spriječiti da svoj naum i ostvarite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete biti u iskušenju da promijenite neke stvari što vam smetaju, a znate da ćete tako povrijediti neke ljude. Ipak, vi biste trebali biti sebi najvažniji, a drugi bi se trebali prilagoditi ili ne biti u vašem društvu. Imate puno pravo živjeti na svoj način i neka vam ništa ne stoji na putu da to svoje pravo i ostvarite.

 

 

LAV

Osjećat ćete želju da tražite ljubavnu vezu zasnovanu na uzajamnom poštovanju, jer do sada to nije bio slučaj. Umorni ste od odabira neprikladnih partnera i sada tražite nekoga kome ćete dati svoje srce, ali i tko će isto učiniti prema vama.  Krećući se među nekim novim ljudima, dobit ćete ono što uistinu želite.

 

 

DJEVICA

Osjećaji su vam podijeljeni zbog stvari koje su se dešavale u prošlosti.  Ljudi koje sretnete za vas predstavljaju prije svega razlog za oprez, jer vas još bole neugodna iskustva koja ste imali s ljudima.Ako se nadate da ćete upoznati neku posebnu osobu, osobu koja vas neće povrijediti, pokušajte, nemate što izgubiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome će se svidjeti mogućnost da ZAPOČNE VEZU sa osobom sa kojom je za sada BLISKI PRIJATELJ!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top