CIGANSKI LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 31.1.: OVIM znacima se otvaraju KARTE SREĆE i LJUBAVI, evo tko će biti opijen ljubavlju i preplavljen srećom…

CIGANSKI LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 31.1.: OVIM znacima se otvaraju KARTE SREĆE i LJUBAVI, evo tko će biti opijen ljubavlju i preplavljen srećom…

15 siječnja, 2023 0 By Admin

Horoskop prema ciganskim kartama za svaki horoskopski znak koji je sastavljen uz pomoć zvijezda, planetarnih tranzita, numerologije i ciganskih karata…

 

OVAN

Astralno poravnanje i karte čine ove dane vrlo obećavajućim za romansu. Ali držite se, ne možete prići nekome na koga ste bacili oko i samo izbrbljati sve odjednom. Morat ćete započeti s nekom duboko smislenom i životno duhovnom temom razgovora. Ako odgovori i čini se da razgovor teče, imat ćete priliku.

 

BIK

Planeti zrače energijom koja ne samo da ove dane čini vrlo društvenim, već i prekrasnom prigodom za susrete s drugima (osobito online) koji uživaju razgovarati o raznim temama. Ako uživate u fascinantnim raspravama, čitanju, pisanju i općenito intelektualnim aktivnostima, onda biste mogli biti poslastica. Možda će vas privući netko čijoj se moći inteligencije doista divite. Samo napred.

 

BLIZANCI

Energija čini komunikaciju vrlo lakom i bezbrižnom stvari. Osjećate se sjajno prema svima, ali niste pretjerano strastveni ni prema kome posebno. Sretni ste što samo dijelite svoju nevjerojatnu osobnost i uživate u koketiranju sa svim vrstama zanimljivih i fascinantnih ljudi. Zapravo, svatko tko ima jedinstvenu priču za ispričati vaš je novi najbolji prijatelj. Samo uživajte.

 

RAK

Možda ćete otkriti da romantika i ljubav odlutaju izvan granica cijenjenja svega zemaljskog i fizičkog i postaju mnogo intelektualnija i apstraktna stvar. Međutim, planeti zrače energijom koja naginje ljude i potencijalne ljubavne interese da razmišljaju o romansi, umjesto da je zapravo nastave, što bi moglo dovesti do nekoliko problema. Ali ne brinite – imate sve vještine da zaobiđete pretjerano aktivan mozak!

 

LAV

Druženje i ljubav je ugodno i veselo. Ako ste slobodni i tražite ljubav, pridružite se online grupama koje su povezane s hobijima ili interesima koje volite raditi. Planetarna energija okuplja mnoge ljude da dijele i surađuju. Ovaj će vam pristup biti uspješniji od izlaska u noćne klubove ili barove.

 

DJEVICA

Sve što želite je malo čudo, čak ni ne tražite veliko. Možda vjerujete da je čudo kojem ste se nadali konačno stiglo; da je osoba za koju se čini da je uletjela u vaš život i slučajno se tako potpuno i savršeno uklopila u sve što mislite, vjerujete i radite, upravo raj stvoren za vas. Ali ovo bi mogla biti medena zamka – budite oprezni.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2