Ako ti je BIVŠA LJUBAV i DALJE U SRCU, izaberi jedan ljubavni par i SAZNAJ da li te je BIVŠI PARTNER PREBOLIO!

ljubavni par

Ništa ne može boljeti čovjeka kao što ga može ljubav boljeti. Ljubavna bol je najjača i za nju nema lijeka. Odnosno u nekim slučajevima ima, a jedini lijek je zagrljaj i pokoja topla riječ.

Gotovo da nema čovjeka koji nije patio zbog ljubavi, a najgora patnja je neuzvraćena ljubav ili bivša ljubav koja je daleko, ali u srcu. Ako vas zanima da li vas je bivši partner prebolio, izaberite jedan ljubavni par i saznajte…

 

PRVI LJUBAVNI PAR:

Ako ste odabrali ovaj ljubavni par velika je mogućnost da je vaša bivša ljubav krenula dalje i vjerojatno pronašla novu ljubav. Možda, ali zaista možda su ostale sjenke ljubavi u toj osobi koju još uvijek osjeća prema vama, ali činjenica je da vaša bivša ljubav sada ima nekog drugog i da je svoje srce poklonila nekom drugom.

Koliko je ta veza  ozbiljna, to je sada manje bitno. Bitno je to da se vaša bivša ljubav ne vraća na staro, pa čak ni u slučaju kada bi patila i svim srcem to željela. Čak ni u tom slučaju vam se ne bi vratila. Vi to morate što prije prihvatiti i morate se prestati nadati. Isto tako i vi morate krenuti dalje, jer očito da vam sa tom osobom nije bilo suđeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne mislite na prošlost, nego se okrenite ka budućnost. Vi ste voljeli i volite i sada, ali ako ta ljubav nije obostrana, onda je uzaludno što jedan voli. Vi ste puni ljubavi i zato otvorite svoje srce prema nekome tko će vas voljeti istim žarom kao što i vi volite. Nema sumnje da nećete pronaći osobu koja će vas voljeti najviše.

Nastavak na idućoj stranici…

Ako ti je BIVŠA LJUBAV i DALJE U SRCU, izaberi jedan ljubavni par i SAZNAJ da li te je BIVŠI PARTNER PREBOLIO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top