Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 17. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ples života uvijek shvaća da se trebate pomaknuti nekoliko koraka unatrag da biste konačno krenuli naprijed.

Ponekad se može činiti izazovnim ili čak kontraproduktivnim, ali ovaj vam ples omogućuje rast i učenje iz onoga što ste iskusili kako biste postali bolji.

Ovo će biti pojačano kako se Mjesec u Škorpionu karmički ujedinjuje s retrogradnim Merkurom u Jarcu. A vi se osjećate sposobnije govoriti o svojim osjećajima jer postoji veća razina povjerenja u ono što izražavate.

Ipak, danas u kartama postoji neka energija divljih karata,  što predstavlja mogućnost iznenađujućih događaja vezanih uz vašu vezu, a mogu biti i neki ishodi.

Međutim, ovo je posao svemira koji vas neprestano podsjeća da se najbolje stvari nikada ne mogu planirati ili kontrolirati.

Umjesto da mislite da nešto neočekivano znači negativno, napravite prostor za vjerovanje da bi to mogla biti najbolja stvar koja se dogodila.

Energija ove godine drugačija je od prošlih, a s njom će se mnoge stvari spojiti na nove načine koji su se prije činili nemogućima.

To je godina iscjeljenja, fantastičnih iznenađenja i spoznaje da je sreća što se najbolje zacrtani planovi nisu ostvarili.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 17. januar:

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Gotovo ste završili sa Saturnovim radom unutar vašeg horoskopskog znaka. To znači da će vam mnogi aspekti života odjednom postati puno lakši. Dok Saturn prelazi u Ribe i još uvijek će biti na snazi. Više neće biti u vašem znaku zodijaka, što je dovoljan razlog za olakšanje.

Ono što je zanimljivo kod Saturna u Vodenjaku je da sve što ste započeli ili produbili tijekom ovog tranzita koji je započeo još 2020. godine, znači da traje. Dakle, bilo da se radi o karijeri, osobnim promjenama ili promjenama u vezi, sve u što ste ulagali su oni aspekti vašeg života koji će ostati tu dugo vremena.

Današnja energija s Mjesecom u Škorpionu, Venerom u Vodenjaku i Uranom u Biku, dotiče se tema koje uključuju vaša osobna uvjerenja, dom i karijeru. Možda je vrijeme za malo preraspodjele prioriteta. Ili da vidite gdje možete biti fleksibilni tako da ni vaš dom ni karijera ne sprječavaju rast drugoga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naučili ste dovoljno da bi ovo trebala biti više potvrda nego bilo što drugo jer sada znate što i tko vam je potreban da bi vaš život bio tako nevjerojatan kako želite.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 17. januar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top