Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 16. januar

Astrološka prognoza počinje dobrim vijestima – tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi danas.

Mjesec u trigonu s Venerom utječe na to koliko smo uzbuđeni u danima poput današnjeg — oduševljeni smo što smo živi.

Danas imamo ‘fer priliku’ pronaći ljubav, impresionirati potencijalne ‘udvarače’ i napraviti pravi korak kada su ljubav i romansa u pitanju.

Krećemo se svijetom kao da smo ovdje da otvoreno dijelimo sebe, da širimo radost, a ipak, ovaj dan također ima u sebi mogućnost da ako ga uprskamo; naše je samopouzdanje pomalo slijepo za pogrešku. Naravno, mi smo fantastični, ali još uvijek određujemo genija. (Barem ne još.)

Tako ćemo se danas osjećati sjajno, pa i imati sreće u ljubavi, ali kako će Merkur još četiri dana biti retrogradan, moramo itekako paziti što govorimo.

Danas mislimo da je sve dar, a na nekoj razini vjerujemo da smo najveći dar koji postoji kao da se darujemo masama da ih ‘darujemo’ svojom veličanstvenom prisutnošću.

I iako to baš i nije nešto strašno za osjećati, može nas navesti da napravimo pogrešan korak u romantičnim vezama.

Danas možemo precijeniti svoju veličinu i tako se dovesti u neugodan položaj sa simpatijom ili voljenom osobom.

Postoji nešto što se danas može izvući iz nas, a iako to nikada ne dolazi s velikim ugledom, to uopće nije najgori način na koji možemo biti, a to je naivno.

Možda smo danas malo naivniji i malo previše vjerujemo svojim mega-samouvjerenim putevima na ovaj dan, za vrijeme Mjesečeva trigona Venera. Slatko je jer dajemo sve od sebe, ali riskiramo da postanemo pomalo blesavi zbog nekih znakova. Ah, pa, mora se dogoditi tu i tamo, zar ne?

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 16. januara su:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sada ulazite u tijek nove i sadašnje godine. Dobro za tebe. Trebalo vam je tjedan ili dva da uđete u novi tok, ali se konačno osjećate dobro u vezi stvari, što znači da se možete malo opustiti u interakciji s osobom s kojom ste povezani.

Budući da ste bili napeti, bili ste i žustri; žustra osoba u vama napokon je doživjela svoje posljednje dane. Tijekom Mjeseca u trigonu s Venerom, ponovno ćete se osjećati kao stari, što znači razigrani, zadirkujući i dražesni.

Znate kako to uključiti, i iskreno, ovo stanje uma puno ste više VI nego onaj stari napeti osjećaj ranije ove godine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas ste puni ljubavi i velikodušni i ne želite ništa drugo nego provesti kvalitetno vrijeme s osobom koja je strpljivo čekala da dođete. Pa, sada si tu, Bik. Iskoristite to najbolje!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 16. januar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top