Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 15. januar

Otprilike u ovo doba prvog mjeseca godine, ljudi ili uspješno napreduju u ispunjavanju svojih novogodišnjih odluka ili počinju postajati ‘realističniji’ u pogledu ciljeva koje namjeravaju održati.

Misli poput, “pa, možda moram ovome pristupiti s realističnijim stavom,” mogu se pojaviti oko 15. januara. To također može implicirati pasivno-agresivno ‘odvikavanje’.

Čekaj malo, kada govorimo o odustajanju tijekom astrološkog tranzita kao što je Sunčev sekstil Neptun, koji nam danas stiže, ne govorimo o neuspjehu, već… ponovnom otkrivanju.

Tranziti Neptuna ne oslobađaju nas samo od udice. Možda smo krenuli krivom nogom ili u krivom smjeru, ali ovo je tranzit koji će nam pomoći da shvatimo što je točno naš sljedeći korak. I ovog dana, trebat ćemo podršku naših voljenih kako bismo ostali usredotočeni.

Iako bi to za neke moglo biti previše, za one sretnike danas je to samo dio plana. Danas će određeni horoskopski znakovi moći vidjeti kako je u redu predomisliti se usred puta jer ništa nije uklesano u kamenu. I moramo se snaći oko stvari kako bismo znali jesu li one prave za nas.

Danas se možemo osloniti na strpljenje i podršku osobe koju volimo. A na ovaj dan vidjet ćemo koliko su zapravo intenzivni njihova ljubav i poštovanje prema nama. Možda čak dođe i kao šok. Sretni smo što imamo takvu osobu kao što je ona koju nazivamo partnerom.

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 15. januara su:

1. Rak
21. lipnja – 22. srpnja)

Već ste toliko uključeni u intuitivni svijet da znate da morate promijeniti svoj kurs; možete se potapšati po leđima jer ste se koliko toliko trudili, ali srećom, stali ste prije nego što počne pravo ludilo onoga što pokušavate postići.

To znači da ste do sada već nešto shvatili. Budući da ste hrabri, znate kada se trebate elegantno povući i što god da ste pokušavali, izgleda manje obećavajuće nego prije 2023. godine.

Nakon razgovora sa svojim romantičnim partnerom, čut ćete njegovo mišljenje o tome što se događa, a dobro će se uklopiti sa Sunčevim sekstilom Neptunom, tranzitom koji inspirira nove početke i ideju da slijedite svoje srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš partner će vam dati prijedloge; neki će biti čisti genijalci, a neki će zvučati apsurdno. Ali on je s vama, mijenja se s vama, nada se s vama, a najviše od svega, radi s vama kako biste postali osoba kakva doista želite biti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 15. januar

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top