TOKOM NEDELJE – U život jednog znaka će ući osoba koja će mu PROMIJENITI ŽIVOT!!

OVAN

Vaše intelektualno umijeće u uredu donijet će vam sretnu vijest. Radnoj kulturi u uredu možete dati novi izgled. Savjetujemo da dvaput razmislite prije nego što krenete u nove poslove. Upamtite da je uvijek dobro biti oprezan u svakom pogledu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaši financijski problemi mogu potrajati, pa će vaša želja da ih riješite morati malo pričekati. No, velike su šanse da ćete zaraditi novac iz različitih izvora. Dobra stvar je što ćete vjerojatno zadržati neovisnost na radnom mjestu. Nakon tih dugih sati kušnja, možete veseliti prekrasnom druženju sa svojom dragom osobom.

 

 

BLIZANCI

Ovih dana ćete biti mnogo velikodušniji nego što većina ljudi shvati da to možete biti. Kasnije ćete ubrati plodove posla koji ste obavili u partnerstvu s nekim prijateljima. Dani obećavaju mješavinu posla i zadovoljstva. Prisustvovat ćete, možda čak i domaćin, sastanku s prijateljima i kolegama.

 

 

RAK

Više ćete pažnje posvetiti svojoj obitelji i obiteljskim pitanjima, ostavljajući po strani sve ostale stvari. Htjet ćete promijeniti dekor svog doma i za to možete kupiti antikne predmete ili novi namještaj za ukrašavanje u svom domu. Također se možete pokušati dogovoriti za kraći izlet u obližnje mjesto.

 

 

LAV

Vaše samopouzdanje puno govori i čini vas samopouzdanom osobom. Bilo da se radi o kući ili na poslu, dovoljno ste sposobni upravljati poslovima na oba mjesta. Igrate važnu ulogu u održavanju harmonije na oba mjesta.

 

 

DJEVICA

Interakcija i razmjena ideja sa istomišljenicima će vas pomladiti. Možda ćete se bolje izraziti pred njima. Planiranje i provedba ideja na poslu možda neće biti usklađene. Budite praktični i nastavite dalje, radujte se boljem sutra.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM NEDELJE – U život jednog znaka će ući osoba koja će mu PROMIJENITI ŽIVOT!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top