SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred Ovna, Djevice i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

Sad kad smo u sredini mjeseca, osjećamo se poletno i uzbuđeno zbog mnogih stvari.

Za tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom koji počinje 16. januara 2023., tjedan izgleda obećavajuće u pogledu uspjeha u karijeri s hrabrim potezima koji mijenjaju život.

Zvijezde su na našoj strani, posebno kada trebamo podršku za pitanja vezana uz posao i kreativno postavljanje ciljeva.

Ovaj će nam tjedan pomoći nekoliko kozmičkih aspekata.

Mjesec u sekstilu Merkur početkom tjedna kako bi usmjerio našu komunikaciju na profesionalniju razinu.

Mjesec je u trigonu s Neptunom kako bi nas naveo da razmišljamo ‘izvan okvira’ i Mjesecom u Strijelcu.

Također imamo Mjesec u trigonu s Jupiterom da proširimo naše razmišljanje i blaženo i kao kamen čvrsto znanje da će retrogradni Merkur završiti 18. januara.

Tako je, Merkur ide izravno i Bože, o Bože, hoće li to biti od pomoći nama običnim smrtnicima. Ubrzo nakon što Merkur krene direktno, iskusit ćemo prednosti ulaska Sunca u Vodenjaka.

Sezona Vodenjaka počinje 20. januara. Sunce u Vodenjaku će djelovati kao oslobađajući agent; može se osjećati kao odmor od napetosti. Naši su umovi oslobođeni i ništa nam ne stoji na putu.

Sunce Vodenjaka inspirira nas da budemo drugačiji, originalni i jedinstveni. I zaokružit ćemo taj potpuno novi tranzit s mladim Mjesecom u Vodenjaku, što znači da bismo do kraja tjedna trebali biti spremni razmišljati originalno i planirati budućnost u skladu s tim.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom od 16. do 22. januara

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tjednima se krećete žustro i ne namjeravate stati u skorije vrijeme. Ovaj vam tjedan donosi više od istog, osim što Merkur ide direktno, kao da dobivate konačno oslobađanje od svih okova koji su vas sputavali.

Sada ste slobodni kretati se, a to znači da možete krenuti prema uspjehu koji ste imali na umu. Ništa vas ne može spriječiti, uglavnom zato što mnogi ovotjedni tranziti podržavaju vas i sve u što vjerujete.

Imate san o uspjehu; to je nešto kad jednom dobiješ, i zato toliko radiš.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tjedan vas ne zanimaju polovične mjere; želite sve i spremni ste učiniti sve što je potrebno da biste dobili ono što želite. Usredotočeni ste i jasni ovaj tjedan i držite pogled na nagradi.

Nastavak na sljedećoj strani…

SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred Ovna, Djevice i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top