OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 16. do 22. januara

Ono što ovaj tjedan čini sretnim u smislu ljubavi i romantike nije u tome što iz toga dobivamo na vrhu, već više u vezi s onim za što se moramo boriti.

Ovaj tjedan donosi prepreke, a mi moramo preskočiti te prepreke ako želimo dobiti nagradu. Ovo implicira da u ljubavi ništa ne dolazi tako lako.

Ako želimo da naši odnosi budu onakvi kakvima možemo vjerovati, na koje se možemo osloniti i kojima se možemo obratiti za utjehu i sigurnost, tada moramo uložiti vrijeme, što znači da moramo obaviti posao koji je potreban za stvaranje tako sjajnog partnerstva.

Ovaj nas tjedan blagoslovi velikim tranzitima punim ljubavi, ali polovica blagoslova dolazi nam kao nevolja tijekom ovog tjedna. Ako možemo prevladati prepreke, onda možemo doći do uspjeha koji želimo, au ljubavi moramo voljeti snažno i nikada ne odustati od osobe s kojom smo.

Ovaj tjedan radimo u tandemu s Mjesečevim kvadratom Venerom, tranzitom za kojeg je poznato da rastaje parove, samo da bi im omogućio da uvide grešku svojih načina da ih ponovno spoje.

Ponekad, tako mora biti. Ne možemo očekivati da će naši ljubavni životi biti neprekidni medeni mjesec; zapravo, teška vremena koja dijelimo s našim prijateljima dio su procesa.

Moramo razumjeti naše poteškoće u vezi kako bismo znali što učiniti da ih prevaziđemo.

Iako imamo prekrasan Sunčev sekstilni Mjesec koji nam daje do znanja da je ljubav tu i da se na nju možemo osloniti, također imamo Mjesec u suprotnosti s Marsom kako bi potaknuo rasprave koje će na kraju dovesti do ‘pomirenja’. Direktan Merkur i Sunce Vodenjaka dva su tranzita koja nas podržavaju ovaj tjedan.

Veselite se tjednu punom ljubavi, prijatelji. Recimo to ovako: zaslužili ste.

Od 15. do 21. januara 2023. ova su tri horoskopska znaka najsretnija u ljubavi:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što se samo prošlog tjedna činilo tako beznadnim, ovog je tjedna potpuno promijenilo melodiju. Trebao vam je samo trenutak da vidite nešto u svom životu iz druge perspektive, a budući da to možete učiniti ovaj tjedan, vidjet ćete da vam se svijet smiješi. Trebalo je samo malo pritisnuti prekidač, to je sve, i sada možete vidjeti nešto u pozitivnom svjetlu, i čovječe, o čovječe, je li ti to trebalo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što vam ovaj tjedan čini ljubav tako lakom leži u tome kako se retrogradni Merkur udaljava od vašeg života. Kao da ponovno možete disati i dobivat ćete inspiraciju u svakom gutljaju svježeg zraka jer vam je ovaj tjedan omogućio da se maknete s puta i vidite ljubav točno ispred sebe, svoje lice. Što si mislio? Imate nekoga tko vas voli, koga ste predugo ignorirali, a sada je on jedina osoba koju možete vidjeti. Sve je u redu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 16. do 22. januara

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top