LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Septembar: Romantika je u zraku i dan je SAVRŠEN za LJUBAV za OVAJ znak!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Septembar: Romantika je u zraku i dan je SAVRŠEN za LJUBAV za OVAJ znak!

21 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Slavlje iza ugla! Za one koji su u braku mogu se razveseliti zbog osobnog ispunjenja, može biti poput završetka još jedne godine zajedništva ili će se možda u obitelji roditi novo dijete. Za one od vas koji ste nevjenčani čini se da svoju vezu odobrava obitelj, koja vam se već dugo protivi.

 

BIK

Ljubavni horoskop: Napetost između vas i vašeg partnera može se povećati na početku dana, ali ljubav će smiriti sve što se pojačava. Zavladat će mir i intimnost i dan će završiti toplo. Možete čak isplanirati izlazak čak i sa svojom voljenom na omiljenim odredištima za druženje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

RAK

Ljubavni horoskop:   Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnim i nesigurnim! Danas možete postupiti prerano i zahtijevati od partnera da vaša veza ostane osobna, što se čini teškim zadatkom budući da ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti tešku poziciju u koju dovodite svog partnera!

 

LAV

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Dan je savršen za ljubav. Pokažite svoju zahvalnost za tu posebnu osobu u vašem životu tako što ćete učiniti nešto neočekivano i pogledajte kako taj dan postaje poseban. Romantika je u zraku. Ako ste slobodni, danas je dan kada ćete možda upoznati ljubav svog života ili tek početi vidjeti blisku osobu u potpuno novom i romantičnom svjetlu.

VAGA

Držali ste stvari za sebe. Vrijeme je da se otvorite svom partneru. Suočite se sa svojim tajnama i strahovima, ako ih ima. Vaš partner vjeruje u dijeljenje i cijenit će vašu prirodu. Ovo bi moglo biti da vi i vaš partner glatko plovite nakon što ste jedno drugome postavljali pitanja.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:   Možda se odlučite savršeno se dotjerati danas kako biste impresionirali svoju voljenu! Koju god frizuru napraviš ili odjeneš, dodat će šarm tvojoj osobnosti! Štoviše, od svog partnera možete dobiti dopuštenje da nastavite u potrazi za svojim interesima. Time ćete se zauvijek zaljubiti u svog partnera!

 

STRIJELAC

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:   Na tanjuru ćete imati više nego što možete podnijeti. Čini se da ste uključeni u više afera uz naporan radni raspored. Posljedično, morate prekinuti svoj posao koji će se u budućnosti pokazati kobnim za vas. Pokušajte biti iskreni i otvoreni sa svojim partnerom i jednostavno uživajte u onome što imate dok to imate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Morate promijeniti svoju rutinu ako želite uhvatiti korak s nekim zanimljivim, vaša će veza ponovno dosegnuti istu dosadnu razinu! Morate se promijeniti iznutra da biste unijeli veliku promjenu u svoj ljubavni život! Nećete imati pojma kako stvari mogu postati uzbudljive ako se odijete drugačije!

 

RIBE

Ljubavni horoskop:   Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.