LJUBAV od 15. do 31. Januara: Nekome će sasvim slučajan susret prerasti u PRAVU LJUBAV, dok će netko opet početi sa BIVŠIM ali će se UBRZO POKAJATI…

LJUBAV od 15. do 31. Januara: Nekome će sasvim slučajan susret prerasti u PRAVU LJUBAV, dok će netko opet početi sa BIVŠIM ali će se UBRZO POKAJATI…

14 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Astralno poravnanje vas stavlja u vrlo optimistično i pomalo nadrealno raspoloženje. Vjerujete da je sve moguće u pogledu ljubavi i romantike i imate toliko povjerenja i vjere u sebe da vam može biti teško razumjeti nečiju nevoljkost da izlazi s vama. Bilo bi mudro ne gledati previsoko ili misliti da ste anđeo. I ti si samo čovjek!

 

BIK

Planeti zrače energijom koja vas dovodi u središte pozornosti više nego ikada. Ljudi vam se dive, ne samo zbog vaše sportske i atletske figure, već i zbog vašeg prodornog i istraživačkog intelekta. Vaša duboka i filozofska priroda privlači vas putnicima uma i svijesti, koji žele putovati s vama u daleka stanja bića. Imate sreće!

 

BLIZANCI

Stvarno uživate biti u poziciji u kojoj osjećate da imate vrhunsko znanje ili da imate posljednju riječ o nekom pitanju ili raspravi. Upravo u ovakvom okruženju možete pronaći nekoga posebnog tko vas može izazvati na razgovore koje volite. Planetarna energija potiče duboke i iznimno smislene rasprave, ali ne s bilo kim.

 

RAK

Ako ste u zadnje vrijeme doživjeli neka vrlo teška iskustva u odjelu za ljubav, a niste uspjeli privući nijednog od onih koji su visoko letali na koje ste bacili oko, mogli biste otkriti da se stvari popravljaju. Možda ćete, međutim, morati privremeno obustaviti svoju sklonost da izlazite s nekim zbog njegovog statusa i stvarno želite izaći s njim jer je on iskreno draga osoba.

 

LAV

Trljanje stvari stvara trenje, ali planeti su u interakciji na način koji potiče snažno privlačenje. Sve što trebate učiniti je nastaviti govoriti, bez obzira koliko se to činilo nemogućim, koliko su ulozi nevjerojatni ili koliko visoko na društvenoj ljestvici bila vaša suprotnost. Vi imate znanje i iskustvo. Vjera i samopouzdanje također pomažu – pa nabavite malo. Mogli biste imati spoj iz snova!

 

DJEVICA

Planetarna energija potiče vas da snažnije vjerujete u sebe, ali i u svoju sposobnost da privučete pravu osobu. Imate dodatni poticaj samopouzdanja, što vas stavlja u prilično raspoloženje za koketiranje i privlači ljude s kojima rado komunicirate i iskreno ste opušteni. Ako uspijete malo ugladiti svoj stil razgovora, nitko vas neće zaustaviti.

VAGA

Astralno poravnanje čini i vas i vašu ljubav vrlo sklonima maštarenju. Ako ste oboje svjesni da to radite i možete to učiniti svjesno, mogli biste imati pravu loptu. Postaje opasno samo ako toga niste svjesni i zanesete se nerealnim nadama i očekivanjima. Samo budite svjesni kamo vas vaš um vodi.

 

ŠKORPIJA

Planeti zrače energijom koja vas potiče da pronađete stotinu i jedan razlog zašto ne želite izlaziti s određenom osobom, ali jedan vrlo snažan i kontroverzan razlog zašto to želite. Volite biti čudak, a ne volite biti samo dio gomile. Izlazak koji razmatrate svakako će vas zamijetiti, ali je li to vrsta pažnje koju stvarno želite ili trebate?

 

STRIJELAC

Ljubav i romantika su divne, ali imaju tendenciju da budu duhovnije i platonskije. Planetarna energija potiče vas da upoznate druge iz svih društvenih slojeva, a to ne mora nužno biti u živo; također možete na Internetu uspostaviti neke doista prekrasne kontakte. Toliko vam je fascinantno saznati više o unutarnjim svjetovima u kojima drugi žive.

 

JARAC

Ako nekoga bolje upoznajete, nemojte se zanositi, pogotovo pod utjecajem astralnog poravnanja. Mogao bi postati sav zvjezdan i uvjeriti samu sebe da želiš biti s njim do kraja vječnosti kad ste s njim razgovarali samo nekoliko sati. Polako – nema žurbe. Pustite da prođe neko vrijeme prije nego što mu ponudite svu svoju najdragocjeniju imovinu.

 

VODOLIJA

Čak i ako ste se potajno nadali da ćete pronaći nekoga tko će vas stvarno toplo zagrliti, planeti zrače energijom koja bi vas mogla natjerati da završite u dubokom razgovoru. Istina, ovo bi na kraju moglo postati vrlo intimno, ali u ovom trenutku, to je najdalje. Dajte vezi nekoliko dana – i stvari bi se trebale okrenuti u vašu korist!

 

RIBE

Planetarna energija je prekrasna za upoznavanje drugih koji su, poput vas, zainteresirani za dublje i više metafizičke aspekte života. Ako tražite duhovno povezivanje i mogući dolazak svoje srodne duše, ovo bi mogao biti jedan od onih dana kada je sudbina na vašoj strani. Upamtite da će se to dogoditi kroz iskreno dijeljenje vlastitih uvjerenja.