LJUBAV od 15. do 31. Januara: Nekome će sasvim slučajan susret prerasti u PRAVU LJUBAV, dok će netko opet početi sa BIVŠIM ali će se UBRZO POKAJATI…

OVAN

Astralno poravnanje vas stavlja u vrlo optimistično i pomalo nadrealno raspoloženje. Vjerujete da je sve moguće u pogledu ljubavi i romantike i imate toliko povjerenja i vjere u sebe da vam može biti teško razumjeti nečiju nevoljkost da izlazi s vama. Bilo bi mudro ne gledati previsoko ili misliti da ste anđeo. I ti si samo čovjek!

 

BIK

Planeti zrače energijom koja vas dovodi u središte pozornosti više nego ikada. Ljudi vam se dive, ne samo zbog vaše sportske i atletske figure, već i zbog vašeg prodornog i istraživačkog intelekta. Vaša duboka i filozofska priroda privlači vas putnicima uma i svijesti, koji žele putovati s vama u daleka stanja bića. Imate sreće!

 

BLIZANCI

Stvarno uživate biti u poziciji u kojoj osjećate da imate vrhunsko znanje ili da imate posljednju riječ o nekom pitanju ili raspravi. Upravo u ovakvom okruženju možete pronaći nekoga posebnog tko vas može izazvati na razgovore koje volite. Planetarna energija potiče duboke i iznimno smislene rasprave, ali ne s bilo kim.

 

RAK

Ako ste u zadnje vrijeme doživjeli neka vrlo teška iskustva u odjelu za ljubav, a niste uspjeli privući nijednog od onih koji su visoko letali na koje ste bacili oko, mogli biste otkriti da se stvari popravljaju. Možda ćete, međutim, morati privremeno obustaviti svoju sklonost da izlazite s nekim zbog njegovog statusa i stvarno želite izaći s njim jer je on iskreno draga osoba.

 

LAV

Trljanje stvari stvara trenje, ali planeti su u interakciji na način koji potiče snažno privlačenje. Sve što trebate učiniti je nastaviti govoriti, bez obzira koliko se to činilo nemogućim, koliko su ulozi nevjerojatni ili koliko visoko na društvenoj ljestvici bila vaša suprotnost. Vi imate znanje i iskustvo. Vjera i samopouzdanje također pomažu – pa nabavite malo. Mogli biste imati spoj iz snova!

 

DJEVICA

Planetarna energija potiče vas da snažnije vjerujete u sebe, ali i u svoju sposobnost da privučete pravu osobu. Imate dodatni poticaj samopouzdanja, što vas stavlja u prilično raspoloženje za koketiranje i privlači ljude s kojima rado komunicirate i iskreno ste opušteni. Ako uspijete malo ugladiti svoj stil razgovora, nitko vas neće zaustaviti.

Nastavak na sljedećoj strani…

LJUBAV od 15. do 31. Januara: Nekome će sasvim slučajan susret prerasti u PRAVU LJUBAV, dok će netko opet početi sa BIVŠIM ali će se UBRZO POKAJATI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top