Horoskop otkriva kome će dani pogodovati za LJUBAV, kome za KARIJERU i POSAO,  a koga će iznenaditi NOVAC!-

OVAN

Duboko u sebi možda želite puno više od svog odnosa s prijateljem ili čak s ljubavnim partnerom.

Međutim, nešto vas može  spriječiti da ostvarite svoje planove i svoje želje vezano uz odnos sa određenom osobom.

Trenutno vam je sve tako intenzivno i možda ćete htjeti pričekati neko vrijeme da se odvažite na tako važan korak u vašem životu

 

BIK

Neki su dani savršeni za dubinsko čišćenje svega što je oko vas. Od vaših ormara do kutova vašeg doma, vi znate što vam je činiti i sada je vrijeme za akciju.

Želite unijeti energetski pomak u svoj život pa je najbolji početak natjerati se da sredite sve u vašoj okolini, da sve bude čisto i na svom mjestu.

Ako imate želju da se organizirate, krenite u to. Ovo je sjajno vrijeme da svoj život dovedete u red.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ponekad uređenje vašeg doma može biti vrlo kreativan zadatak. Možda ste spremni ukloniti određene predmete sa svojih zidova ili preurediti sobu tako što ćete se riješiti stvari koje vam se  više ne sviđaju.

Ovo je sjajan dan za uređenje doma i za pogledati što se može obnoviti, urediti ili baciti. Preoblikujte namještaj ili poboljšajte estetiku interijera vašeg doma. Učinite stvari lijepima pa ćete se i vi ljepše osjećati.

 

RAK

Postoje neke stvari koje vas opterećuju ​​u vašem osobnom životu, a vaša je obitelj trenutno možda previše bliska za utjehu, odnosno ne želite da oni vide vaše slabosti. Oduvijek ste snaga na koju se članovi vaše obitelji oslanjaju i želite da tako i ostane.

Ako se događaju stvari za koje želite da vaša obitelj ne zna, budite pažljivi u zaštiti svojih osobnih stvari i ne dozvolite da vas čitaju kao otvorenu knjigu.

 

LAV

Intimni razgovori i dugi razgovori su vam trenutno potrebni, ali ne znate sa kim da ih obavite.

Raspoloženi ste da prijeđete na bit stvari, ali tražite osobu pogodnu da vas sasluša. Ovo je sjajno vrijeme za sastanak s pouzdanim savjetnikom, astrologom ili terapeutom kako biste olakšali svoju dušu.

Postoje stvari koje ćete otkriti o sebi i drugima koje vam mogu promijeniti život i učiniti ga puno boljim.

 

DJEVICA

Čak i vi možete imati mračnu stranu  gdje želite imati osobnu kontrolu nad stvarima koje posjedujete. Ne služi vam to na čast, ali tako je kako je.

Osjećat ćete se posjedujete sve što vidite, možda čak i bez ikakvog razloga. Bit će to neki novi osjećaj kakvog još niste imali. Možda vam to pomogne da spoznate više o sebi.

Nastavak na idućoj stranici…

Horoskop otkriva kome će dani pogodovati za LJUBAV, kome za KARIJERU i POSAO,  a koga će iznenaditi NOVAC!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top