HOROSKOP od 15. do 31. Januara: Dva znaka će zasigurno dugo pamtiti nadolazeće dane, jer im zvijezde poklanjaju novčanu i ljubavnu stabilnost…

HOROSKOP od 15. do 31. Januara: Dva znaka će zasigurno dugo pamtiti nadolazeće dane, jer im zvijezde poklanjaju novčanu i ljubavnu stabilnost…

14 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Nije vaš posao dokazivati ​​nekome da je u pravu ili u krivu kada morate riješiti vlastite unutarnje dileme. Usmjerite fokus na sebe kako biste svoju energiju uistinu mogli uložiti u ono što je produktivno i brižno za vaše srce. Niste dužni spasiti dan ili pomoći nekome tko je odgovoran za sebe.

Toliko ste dobra učinili u posljednje vrijeme. Ne uzimajte vlastite napore zdravo za gotovo, čak i ako vrijednost još nije prepoznata. Vi ste sebi najbolja osoba za potvrdu i ljubav.

 

BIK

Prva nacija koja je demontirala svo svoje nuklearno oružje koje je razvila bila je Južnoafrička Republika. Iako je osobna sloboda na vašoj listi prioriteta, morate biti spremni zaštititi se od ostatka svijeta, dok također odlučujete gdje su vam granice i što više ne želite njegovati na nezdrave ili agresivne načine.

Uzmite si vremena da postavite granice i shvatite gdje su. Lijepa riječ može puno pomoći, ali ponekad je potrebno i oštro poricanje. Slobodno budite iskreni i pokažite svoje pravo lice drugim ljudima.

 

BLIZANCI

Imate dileme koje jednostavno još nisu sazrele. S nekim drugim na umu, stvari bi mogle postati još kompliciranije nego što već jesu u vašem vlastitom iskustvu. Ako se brinete o nekome ili imate djecu, pobrinite se da zauzmete sobu potrebnu za metaboliziranje vlastitog iskustva kako biste mogli imati energiju i brigu potrebnu za njih.

Slobodni pripadnici znaka će osjetiti iskru strasti tamo gdje je najmanje očekuju. Novo poglavlje života već je započelo i dok se stvari ponavljaju u petljama, znate što ste ovoga puta dobro učinili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Budući da se veliki bijeli morski psi moraju neprestano kretati kako bi disali, kitovi ubojice ih ponekad drže naglavačke kako bi ih ubili. Taktike koje se koriste u vašem okruženju mogu biti na neki način agresivne ili destruktivne i radije biste se držali podalje od stvari koje vam se čine prijetećima.

Slušajte svoj intuitivni osjećaj, ali također budite sigurni da je vaše srce u miru s vašim odlukama. Ravnoteža će se pronaći na najčudnije načine kako vaši prioriteti postanu jasni.

 

LAV

Rastreseni ste s previše stvari na umu koje kao da prizivaju prošlost i zovu vas da se vratite osobi kakva ste nekad bili. Neka vaša vlastita očekivanja nisu ispunjena koliko god se trudili. Prihvatite novu verziju sebe koja je proizašla iz procesa.

Pozovite one koji su stali uz vas s dovoljno dubine i snage karaktera. Ako vam netko ogovara i priča iza leđa, trebat će vam veća distanca i više vjerovati svojim predosjećajima nego informacijama koje dobivate od drugih ljudi.

 

DJEVICA

Misli naviru, ukazujući na čvrsta uvjerenja kojih ste se teško odricali. Ovaj put odaberite drugačiji put i vidite što će se dogoditi kada to učinite. Ne morate ostati vjerni djelima koja u prošlosti nisu dala rezultate, pogotovo ne ako se sjećate da ste dovoljno dobri bez obzira na svoje pogreške.

Oko vas je bilo mnogo osuda koje su dolazile od ljudi koji su vas trebali podržati. Odvojite vrijeme da sebi oprostite što god je to što treba oprostiti.

VAGA

U Mongoliji više od četvrtine stanovništva još uvijek živi uglavnom nomadskim načinom života. Znate da živite drugačije od nekih ljudi, ali još uvijek teško shvaćate drugačije izbore od onih koji su blizu i preblizu kući.

Izbjegavajte osude i kritike, ne samo one koje vam dolaze, već i one koje se rađaju u vama dok slušate priče oko sebe. Svatko ima potpuno drugačiji koncept života kojem teži.

 

ŠKORPIJA

Duboko ste bili uznemireni nečijom kritikom i pritiskom koji ste osjećali da budete netko tko niste. Okidači koji vas stavljaju u petlju samoispitivanja i čudnog ponašanja ne govore o tome tko je u pravu, a tko u krivu. Oni su pokazatelji prema stvarima koje vas istinski inspiriraju da nastavite ići prema ljubavi.

Iako ne možete pružiti dovoljnu podršku nekome koga ne poznajete toliko dobro, svjesni ste da bi mu jedan osmijeh ili lijepa riječ mogli pomoći da podnese svoj dan.

 

STRIJELAC

Uključujete se u neke važne odnose i društvene interakcije u kojima se možete slobodno izraziti. Autentičnost je važna i mali razgovor neće odvesti daleko, iako bi vam mogao pomoći da uspostavite odnose s novim ljudima koji nisu sigurni za brzo povezivanje.

Neke su misli tu da se dijele, čak i ako su neobične i ne čine se svrsi. Govorite i promatrajte dijelove slagalice kako padaju na svoje mjesto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Pred vama su veliki snovi, oni koje biste željeli ostvariti, ali niste sigurni u što vjerujete i je li vaš svijet uzdrman zbog previše promjena u posljednje vrijeme. Provjerite svoj unutarnji svijet za stabilne ideje koje vam donose osjećaj mira u svakoj situaciji.

Zabavljali ste se s nekim stvarima u prošlosti, ali osjećaj više nije isti. Podsjetite se da se ne morate držati onoga što je zastarjelo i potrošeno.

 

VODOLIJA

Govorite manje, a činite više, stavite svoje misli na papir i zadržite svoje ideje u tajnosti dok ne budete spremni udahnuti im život.

Imate puno toga na umu. Uzmite svoje probleme jedan po jedan, strpljivo prihvaćajući svoj prirodni tempo. Netko drugi možda žuri, ali to ne znači da i vi trebate žuriti.

 

RIBE

Vin Diesel ne zna koje je rase. Iako niste sigurni u svoje korijene i sve što se dogodilo u prošlosti, to vas ne bi trebalo spriječiti u guranju vaših ciljeva. Ono što je svježe, novo i zdravo može dovesti do uspjeha bez obzira tko ste bili jučer.

Odbacite toksične šablone i uvjerenja koja vas vežu za vlastitu povijest. Imate puno više za ponuditi od onoga što ste nekada bili sada kada ste toliko naučili i prikupili iskustvo.