HOROSKOP od 15. do 31. Januara: Dva znaka će zasigurno dugo pamtiti nadolazeće dane, jer im zvijezde poklanjaju novčanu i ljubavnu stabilnost…

OVAN

Nije vaš posao dokazivati ​​nekome da je u pravu ili u krivu kada morate riješiti vlastite unutarnje dileme. Usmjerite fokus na sebe kako biste svoju energiju uistinu mogli uložiti u ono što je produktivno i brižno za vaše srce. Niste dužni spasiti dan ili pomoći nekome tko je odgovoran za sebe.

Toliko ste dobra učinili u posljednje vrijeme. Ne uzimajte vlastite napore zdravo za gotovo, čak i ako vrijednost još nije prepoznata. Vi ste sebi najbolja osoba za potvrdu i ljubav.

 

BIK

Prva nacija koja je demontirala svo svoje nuklearno oružje koje je razvila bila je Južnoafrička Republika. Iako je osobna sloboda na vašoj listi prioriteta, morate biti spremni zaštititi se od ostatka svijeta, dok također odlučujete gdje su vam granice i što više ne želite njegovati na nezdrave ili agresivne načine.

Uzmite si vremena da postavite granice i shvatite gdje su. Lijepa riječ može puno pomoći, ali ponekad je potrebno i oštro poricanje. Slobodno budite iskreni i pokažite svoje pravo lice drugim ljudima.

 

BLIZANCI

Imate dileme koje jednostavno još nisu sazrele. S nekim drugim na umu, stvari bi mogle postati još kompliciranije nego što već jesu u vašem vlastitom iskustvu. Ako se brinete o nekome ili imate djecu, pobrinite se da zauzmete sobu potrebnu za metaboliziranje vlastitog iskustva kako biste mogli imati energiju i brigu potrebnu za njih.

Slobodni pripadnici znaka će osjetiti iskru strasti tamo gdje je najmanje očekuju. Novo poglavlje života već je započelo i dok se stvari ponavljaju u petljama, znate što ste ovoga puta dobro učinili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Budući da se veliki bijeli morski psi moraju neprestano kretati kako bi disali, kitovi ubojice ih ponekad drže naglavačke kako bi ih ubili. Taktike koje se koriste u vašem okruženju mogu biti na neki način agresivne ili destruktivne i radije biste se držali podalje od stvari koje vam se čine prijetećima.

Slušajte svoj intuitivni osjećaj, ali također budite sigurni da je vaše srce u miru s vašim odlukama. Ravnoteža će se pronaći na najčudnije načine kako vaši prioriteti postanu jasni.

 

LAV

Rastreseni ste s previše stvari na umu koje kao da prizivaju prošlost i zovu vas da se vratite osobi kakva ste nekad bili. Neka vaša vlastita očekivanja nisu ispunjena koliko god se trudili. Prihvatite novu verziju sebe koja je proizašla iz procesa.

Pozovite one koji su stali uz vas s dovoljno dubine i snage karaktera. Ako vam netko ogovara i priča iza leđa, trebat će vam veća distanca i više vjerovati svojim predosjećajima nego informacijama koje dobivate od drugih ljudi.

 

DJEVICA

Misli naviru, ukazujući na čvrsta uvjerenja kojih ste se teško odricali. Ovaj put odaberite drugačiji put i vidite što će se dogoditi kada to učinite. Ne morate ostati vjerni djelima koja u prošlosti nisu dala rezultate, pogotovo ne ako se sjećate da ste dovoljno dobri bez obzira na svoje pogreške.

Oko vas je bilo mnogo osuda koje su dolazile od ljudi koji su vas trebali podržati. Odvojite vrijeme da sebi oprostite što god je to što treba oprostiti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

HOROSKOP od 15. do 31. Januara: Dva znaka će zasigurno dugo pamtiti nadolazeće dane, jer im zvijezde poklanjaju novčanu i ljubavnu stabilnost…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top